БългарияПоследни новини

Четирима задържани роми за побоя над мъж и жена пред децата им

Четирима души са били задържани първоначално след акцията на полицията в ромския кв. „Нов път“ във Видин, съобщиха на брифинга с шефа на ОДМВР Петър Коцин, заместник-апелативен прокурор от София Галя Маринова, окръжният прокурор Ваня Ненкова и районният прокурор Илияна Целова.

 

Трима мъже са в ареста с постоянна мярка задържане под стража след решение на съда, пише „24 часа“. Жена е била пусната от ареста срещу подписка като съучастник на побойниците.Арестите бяха извършени заради побоя на Владимир Скорчев в събота.

 

Тогава бащата с малко дете на ръце и съпругата му бяха нападнати от група цигани с бухалки. Причината според потърпевшия Владимир Скорчев е направена забележка за неправилно паркиране.

 

Сред задържаните са мъж на 36 г. , 35-годишната му съпруга, синът им и техен племенник. Срещу тях има достатъчно доказателства за извършеното в центъра на Видин престъпление с изключителна дързост и цинизъм, вече имат предварително обвинение, съобщиха от прокуратурата.

 

Шефът на областната полиция Петър Коцин съобщи, че и четиримата са се завърнали от гурбет в чужбина на 6 май, но няма сведения дали са поставяни под карантина.

 

Божков с предложение за „Левски“ и обвинения към управляващите

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button