ЛюбопитноПоследни новинихороскоп

Да бъдеш с тези зодии е и най-голямото съкровище, а и проклятие

Да го кажем така, да имаш земни зодии (Телец, Козирог, Дева) в живота ти изисква голяма доза самообладание и въображение. Ако оставим настрана присъщата им хаплива искреност, те са уравновесени и самоуверени. Затова не е изненада, че постигат 99% от това, което са намислили.

 

Причината да мразим земните зодии са точно толкова на брой, колкото причините да ги обожаваме. Те разпалват пожари в душата ни, а после ги потушават. Сипват сол в раната, а после с магическа пръчица премахват страданията ни. Да, те са едновременно и съкровища, и проклятия!

1. ТЕЛЕЦ

Кое е животното, с което тази зодия се отъждествява? Точно така, бикът. И това никак не е случайно.

Понякога може да бъде избухлива и пасивно агресивна. Въпреки това според много астролози тази зодия е мекушава и романтична (по-непоправим романтик дори от Везната!)

Ако намерите Телец, който е склонен да потисне ината си в името на вашето общо щастие, за нищо на света не го изпускайте! Намерили сте истинско съкровище!

В заключение, тежкият му характер е това, което ви отблъсква, но душата му е това, което ви кара да останете.

4 неща, които трябва да знаете за водните знаци 

2. ДЕВА

 

Девата е сложен казус. Тази зодия е изключително сдържана и склонна към прекомерна самокритика.

Възможно е след месеци излизане и системно преспиване по домовете все още да не сте сигурни дали една Дева ви харесва. Горчивата истина е, че всъщност никога няма да бъдете напълно сигурни.

Да имате приятел или сексуален партньор от тази зодия е най-хубавото нещо, което може да ви се случи, но помислете добре, ако нещата отиват към сериозно задълбочаване на отношенията. Защото понякога е по-добре с Девата да останете близки само на платоническо ниво.

Тези зодии ще скачат от радост през юни 

3. КОЗИРОГ

 

Ключова дума: работа… А любовта остава за някъде около обедната почивка.

Факт, сарказмът на един Козирог може да развали целия ви ден.

Въпреки всички тези източници на стрес и негативизъм, Козирогът е онзи човек, който може да ви вдъхнови да се доближите до своята най-добра версия.

Признайте си, критиките му понякога ви идват в повече, но тайно обичате да го мразите, защото знаете, че той е основна причина за вашия личен прогрес.

ХОРОСКОП: Някои ще заложат на вярата, други ще се разочароват

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

4 неща, които трябва да знаете за водните знаци

Подобни статии

Back to top button