Любопитнохороскоп

Дами, пазете мъжете си от тези 5 зодии

Астролозите назоваха зодиите, които правят жените авантюристично настроени и прекалено влюбчиви.

Най-опасните и мистериозни жени, които с лекота крадат чуждите мъже

Най-големият кошмар на всяка булка е да загуби любимия си. За целта някои жени дори се карат с приятелките си предварително: за да избегнат неприятни ситуации. Струва им се, че по този начин ще спасят връзката си и любимия мъж от изкушеният, които го заобикалят. И тази тактика не е лишена от основание. Според астролога Ирина Андреева, някои жени имат дарба от раждането да се влюбват в мъже и без угризения на съвестта могат да „откраднат“ чужд съпруг. Тези дами най-често се раждат под тези зодиакални знаци:

Тези зодии да се готвят за уикенда: очаква ги важно събитие

Скорпион: Ако се е влюбила, тогава само природно бедствие може да я спре. По пътя към своето щастие Скорпионът е готов да преодолее километри и други препятствия. Тя няма да пренебрегне помощта на всякакви магьосници и екстрасенси.

Риби: На външен вид те са тихи и спокойни, но вътре бушува пламъкът на страстите. Мъжете ги виждат като сладки и мили съпруги, но забравят или понякога не осъзнават, че любовта на Риби е краткотрайна.

Рак: Тези жени се отличават с красиви очи, с които започват интензивно да „стрелят“ по обекта на страстта. А съпругата до тях определено не е пречка. Единственият начин да се отървете от такава фенка е да й кажете, че мъжът няма собствен апартамент и не печели много. От такива представители на силния пол дамите Рак не се интересуват.

Стрелец: Основното им оръжие е естествената красота и острият ум. Ако имат цел – мъж, то веднага разработват подробна стратегия за съблазняването му. Не забравят да обновят гардероба, посещават фризьора и стилиста. С една дума, ще бъде много трудно да ѝ устоят.

Кое е най-лошото качество на всяка зодия?

Овен: Тези дами са сигурни, че са неустоими и готови на сериозна битка за достоен мъж. Ако е женен, тогава е още по-интересно. Уви, шансът да спечелите битката за любимия човек е възможен само ако успеете да подлудите дамата Овен. В гнева си тя е толкова ужасна и импулсивна, че всеки щастлив мъж няма скоро да забрави тази гледка.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Положителна промяна за 4 зодии до края на годината

Подобни статии

Back to top button