БългарияЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Дебора: Любовта на хората ми дава сили, мечтая да съм на сцена и да пея!

Дебора от Стара Загора, чиято история взриви общността в България преди няколко месеца, гостува в предаването “Събуди се” по Нова Телевизия, заедно със своя дуетен партньор Лидия, които заедно издадоха нова песен, сбъдвайки мечтата на пострадалото от жесток инцидент момиче.

Инициатор зад целия проект беше фолк-певецът Галин, който буквално вдигна на крака Дебора и й даде сили и мечти, като след нейно гостуване в YouTube предаването на Цанов, изненада младото момиче и й обеща да помогне с издаването на първата й песен.

Песента “Разбити мечти” покорява върхове в класациите, като Лидия и Дебора не скриха радостта от първата си песен заедно, както и близките отношения в които се намират държейки се за ръце през цялото интервю.

“Сбъднах си мечтата, най-голямата мечта ми е да бъда на сцена и да се занимавам с това, все още лягам и ставам с травмата, няма как но се надявам с течение на времето всичко това да мине. Любовта от хората ми дава сили”, – призна Дебора.

Лидия сподели, че се включва в каузата на Дебора “Нито една повече”, като се надява този случай да вдигна гласът на безгласните и присъдите да бъдат справедливи.

Дебора призна, че е твърдо решена да продължи с музиката, и да продължи своята мечта. Песента “Разбити мечти” вече надмина милион и половина гледания в Youtube, като се превърна в една от най-харесваните песни покрай празниците.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Социология на ПП-ДБ: Минчев харесван за ЕП, Лена с рекордно неодобрение

Подобни статии

Back to top button