ЛюбопитноПоследни новинихороскоп

Девет причини да обичате до полуда овните

Овните са първите в зодиака и се слави със своята своенравност и нерядко инат. В никакъв случай обаче не може да твърдим, че представителите на „рогатата“ зодия са лоши. Даже напротив – сега ще ви покажем 9 причини да обичате именно тях:

 

1. Лоялни
Овенът ще отнесе тайните ти в гроба. Ако има нещо, което всеки знае е, че представителите на тази зодия са лоялни до край и точно това ги прави толкова добри пазители на тайни. Доверието е много важно за тях и ако бъдат предадени е почти невъзможно да простят. Даваме ти съвет – никога не лъжи Овен, защото той ще разбере (той винаги разбира всичко) и щом това се случи, никога няма да те възприеме по същия начин.

ХОРОСКОП: Енергията на звездите ще ви покаже, че е време да действате

2. Страстни
Овенът е огнен знак и е истински пожар! Представителите на тази зодия правят всичко със страст, това е тяхната запазена марка. Те са склонни да поставят мечтите си над парите и затова предпочитат да работят нещо, което обичат и им доставя удоволствие. Те също така никога няма да се задоволят с нищо по-малко от това, което заслужават. Сякаш вътре в тях гори пламък и ще направят всичко, за да получат точно това, което искат.

 

3. Чувствителни
Понякога те могат да бъдат изключително чувствителни, така че бъди внимателна как се отнасяш към тях по време на конфликт. Те обичат да спорят, така че ако не си готова да се биеш, най-добре е да стоиш настрана от разярeния Овен. Той може да бъде много опасен!

 

4. Ревниви
Това може да е нещо добро или лошо. Овенът е много собственически настроен и когато става въпрос за партньора му, ще направи всичко по силите си, за да е сигурен, че всички знаят, че е негов. Връщайки се обратно към 1-ва точка, той е много доверчив и ако ти има пълно доверие, никога няма да се усъмни в теб. Но все пак имат едно наум относно намеренията на другите.

Коренна промяна в живота очаква тези зодии

5. Сексапилни
Овенът не обича да показва своята сексуалност предварително, но се превръща в истински тигър в спалнята. Представителите на тази зодия предпочитат интимност с партньорите си, а не да бъдат отворена книга за околните. Това е голямо предимство, защото ще бъдеш приятно изненадана и развълнувана.

 

6. Приключенци
Овенът не се страхува да скочи в дадена ситуация, без дори да помисли за последствията. Но някак винаги успява да се справи с всеки проблем.

Съдбата подарява страхотен късмет за всяка зодия днес

7. Грижовни
Независимо дали става дума за добър приятел, член на семейството, или половинка Овенът ще отиде до края на света, за да се увери, че може да се погрижи за близките си.

 

8. Романтични
Мъжете Овен са признати като един от най-романтичните в зодиака. Те обръщат внимание на детайлите и ще направят всичко, за да те накарат да се чувстваш обичана и ценена всеки ден.

 

9. Отдадени
докрай Ръка за ръка с лоялността, Овенът ще бъде до теб, независимо от всичко. Можеш да го наречеш истинска приказка, защото точно това ще ти даде.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Правилните думи ще доведат до много успехи

Подобни статии

Back to top button