Доган с коментар за случая „Росенец“ (ВИДЕО)

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ благодариха на членовете и симпатизантите на партията, които се събраха още рано сутринта в подкрепа на почетния председател в парка „Росенец“.

 

„Изключително много се гордея с вас“, каза на членовете на ДПС и симпатизантите в двора на имението в Росенец почетният председател на ДПС Ахмед Доган.

 

„И за сетен път заявявам, че много ви обичам“, заяви той под бурни аплодисменти на присъстващите, които още от ранна утрин се събраха в негова подкрепа в парка.

 

„Опитахме се да стоим на дистанция от всичко, което се случва в страната през последните месеци. Видяхме до какво доведе войната на институциите. За съжаление виждаме, че държавата липсва – президентът води лични битки и не можа да разбере какво означава институцията му.

 

Това, което се случи – да се смесват различни потоци, го направи ГЕРБ. Те търсеха провокация. Тази агресия беше символна, тя беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС“, заяви и настоящият лидер на партията Мустафа Карадайъ.

 

„По този начин тази агресия беше срещу всеки един от нас, депесарите“, каза той по повод протеста на „плажуващите“ от партията на Христо Иванов.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК