Последни новинихороскоп

ХОРОСКОП: Две от зодиите ТРЯБВА да се замислят колко са важни в живота на половинките

Хороскоп за 10 юли 2019 г.

Овен

Това е добър ден, ако сте си поставили за цел да се превърнете във важен фактор в нечий живот. Все пак намекнете и за това, че не сте съвършени. Успехите ви ще дойдат чрез сътрудничество и съвместни начинания, така че недейте да правите всичко сами, а бъдете екипен играч – и в работата, и вкъщи. Денят е чудесен за бизнес преговори, а контактите ви ще работят във ваша полза. Ще имате желание да общувате с повече хора и ще търсите компания за забавления.

Телец

Това е ден, в който ще искате да сте навсякъде, но едва ли ще успеете в обема, в който си го представяте. Не се лакомете и заложете на качеството, вместо на количеството. Днешният ден ще бъде успешен за вас в работно отношение, но е добре да имате предвид, че може да нямате толкова енергия, колкото ви се иска. Пестете силите си за важните неща и не се занимавайте с несъществените – в следващите дни ще имате достатъчно време да се заемете с тях.

Близнаци

Тази сряда може да имате друга представа за нещата. Вероятно няма да ви е лесно за свикнете с реалността, затова не предприемайте важни стъпки. Днес ще мислите за пари или ще водите разговор за пари. Ако имате финансови проблеми, помислете дали в миналото не сте направили нещо грешно – например харчили сте повече, отколкото може да си позволите, или сте гледали лекомислено на някои финансови въпроси, към които е трябвало да подходите по-сериозно.

Рак

Тази сряда рискувате да вземете прибързано решение, продиктувано от необикновени обстоятелства. Помислете дали, ако ситуацията се промени бихте били на същото мнение? Днес го давайте по-спокойно – грижете се повече за себе си и се съобразявайте с това как се чувствате, вместо да се опитвате да угодите на всички или на някого конкретно. Ако се нагърбите с повече задачи и отговорности, ще ви дойде много и нищо чудно да си го изкарате на най-близките си.

Лъв

Тази сряда заложете на традиционните методи за решаване на проблемите. Всякакви странни предложения целят да ви извадят от ритъма ви. Днес пренебрегването на нуждите ви от сън и почивка може да ви изиграе лоша шега – да се почувствате зле например. Съобразявайте се с възможностите на тялото си и не го измъчвайте с тежки тренировки или с непрестанна работа. Хранете се с по-лека храна – това ще помогне на организма ви се да очисти от непотребни вещества.

Дева

Тази сряда не си правете прекалено големи илюзии, особено ако не сте споделили намеренията си със заинтересованите хора. Бъдете напълно честни, ако очаквате нещо сериозно. Важно е да разберете дококо важен фактор сте в живота на най-близките. Днешният ден ще бъде благоприятен за вас, но при едно условие – съобразявайте се с темпа на събитията. Ако нещата започнат да се случват по-бързо и се появи възможност, възползвайте се; ако всичко е тихо и спокойно – просто се отпуснете и си почивайте повече.

Везни

Тази сряда ще имате всички шансове да блеснете, но ще трябва да се ангажирате сериозно с някои дългосрочни дейности. Помислете дали ви е необходима подобна публичност. Днес каквото и да правите, старайте се да бъдете по-креативни и да излезете от рамките и клишетата – особено ако се занимавате с творческа работа. Общуването с околните ще бъде много продуктивно, така че споделяйте идеите и плановете си. Някои от вас ще получат заслужена награда в днешния ден.

Скорпион

Тази сряда може да загубите нещо. Шансовете ви да си го върнете не са малки, но усилията, които ще трябва да положите ще са сериозни. Днес няма да ви навреди, ако се вслушвате малко повече в гласовете на хората около вас – нищо чудно да ви дадат полезна информация или различна гледна точка към някаква ситуация. Не се опитвайте да вкарате близките и познатите си в собствениия си калъп – нищо добро няма да постигнете.

Стрелец

Днес препоръката към вас е да не се вкопчвате с всички сили в каквото и да било – най-вече в човек, пари или материални притежания, защото колкото повече време и енергия използвате, за да го правите, толкова по-напрегнати и безсилни ще се чувствате. Ако се колебаете, по-добре не правете нищо – вероятно емоциите ви пречат да вземете решение.

Козирог

Днес е по-добре да забавите малко темпото, особено ако се чувствате изморени или напрегнати. Не е моментът точно сега да взимате по-важни решения или да си изяснявате нещо с някого, защото може да се вкарате в някоя каша. Ако имате проблем с друг човек, останете за малко сами и помислете как да действате, преди да сте си изпуснали нервите.

Водолей

Тази сряда не отлагайте важните задачи. Със сигурност по-късно ще ви настигнат, когато вече имате нови такива и ще ви бъде много по-трудно. Днес е възможно да се случи нещо непредвидено, което да ви развълнува или да ви вдъхнови – например интересна среща или запознанство. Не е изключено да намерите отговор на въпрос, който си задавате от известно време. Най-важното е да търсите решения и възможности, а не да се концентрирате върху проблемите.

Риби

Днес си оставете време за нещо по-интересно за правене. Рутината започва да ви мъчи и имате нужда от приключение, за да разсеете скуката. Днешният ден ще бъде особено благоприятен за вас що се отнася до реализация на идеи, творчески проекти и професионално развитие. Препоръката за деня е много простичка – ако сърцето ви ви тегли в някаква посока или ви се удаде възможност за изява и развитие, не отлагайте предприемането на действие – бъдете по-смели.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

7 позитивни и 7 негативни черти на Козирозите!

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button