Любопитно

Ето коя е ТЪМНАТА СТРАНА на всяка зодия

ОВЕН
Овните не са никак добри във взимането на импулсивни решения, макар много да обичат да постъпват точно така. Винаги когато трябва да решат накъде да поемат, те стават много нетърпеливи и избухливи, пише Actualno.com. Не се интересуват кой стои срещу тях, просто излизват гнева си. Рядко се интересуват от идеите на другите просто защото смятат своите за по-добри.

 

ТЕЛЕЦ
Имат нездравословна привързаност към хора, предмети, места и ако усетят своето притежание застрашено, по-добре да не сте на пътя им. Друга част от тъмната им страна е нездравословното им желание да си угаждат, което е съчетано с доста ясно изразен материализъм.

 

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са много хора в едно тяло, много характери, събрани на едно място. Никога не знаете какво ще ви се падне. Те обичат да захващат много задачи, но рядко са организирани и често не довършват започнатото. Понякога обичат да се перчат и са арогантни, друг път – умишлено мълчаливи и потайни.

 

РАК
Раците са хора на настроенията. Обичат да стоят тихо и кротко в зоната си на комфорта. Ако опитате да ги измъкнете от там или да ги изведете от коловоза, по който са тръгнали, трябва да сте готови за буря от емоции. Никога не знаете кога ще ви се обидят и няма да ви говорят с дни.

 

ЛЪВ
Лъвовете обичат да са център на внимание и когато това не се случва, ще го отбележат и то не по най-възпитания начин. Може и да ви изглеждат чаровни, но често пъти целта на това поведение е да получат обожание от околните. Най-тъмната им страна обаче е да използват чара си, за да манипулират и получат онова, което желаят.

 

ДЕВА
Девите са перфекционисти и очакват същото от околните. Затова и понякога критикуват повече от нужното и то не по-най-елегантния начин. ВЕЗНИ Везните са доста нерешителни. Колебливостта им е заразителна, а мнителността им често е насочена към най-близките. Те често виждат заговор на несъществуващи места.

 

СКОРПИОН
Много внимавайте, когато спорите със Скорпиони. Те са доста убедителни, понякога дори използват несъществуващи аргументи, за да докажат правотата си. Доверяват се единствено на себе си и собствената си преценка.

 

СТРЕЛЕЦ
Стрелците не знаят как да си мерят приказките и действията. Често нараняват околните, без дори да го осъзнават. Обичат да се правят на всезнайковци, с тях понякога трудно се разговаря заради незачитането на чуждо мнение.

 

КОЗИРОГ
Козирозите са маниаци на контрола. Те обичат да вземат всяко решение за себе си и за семейството си. Понякога доста агресивни в подхода си, Козирозите са избухливи и непремерени в реакциите си.

 

ВОДОЛЕЙ
Водолеите обичат прибързано да съдят околните. Вярват, че са най-умните и че тяхната логика е единствената правилна. Често изглеждат леко дръпнати и стоят встрани от събитията.

 

РИБИ
Рибите живеят в свой собствен свят, но не натрапват логиката си така, както Водолеите го правят. Често са безучастни и остават „слепи и глухи“ за нуждите на близките си.

 

Източник: Actualno.com

 

4 съвета, в които ДЕВИТЕ задължително трябва да прочетат

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button