Любопитнохороскоп

Годишен хороскоп 2024г.: Зодия Скорпион

През 2024 г. за Скорпионите ще започне период на затишие. Време е да си починете след активността ви през последните две години. Ето какъв е годишният хороскоп за вашия знак.

Нормализиране на ритъма: Животът ви постепенно ще се нормализира, което определено ще ви направи по-щастливи. В началото на годината ще може да се насладите на стабилността и постоянството, което ще навлезе в дните ви. Не си и помисляйте, че ви е скучно. Сега е моментът да обърнете повече внимание на своето семейство и близки. Отделете и достатъчно време на своето хоби. Ако искате да го развиете – сега е времето да насочите усилията си в тази посока. 

Най-важното събитие: На 20 януари 2024 г. галактическият ви господар Плутон навлиза в знака на Водолея и вашия четвърти дом, който отговаря за сома, семейството и корените. Това е много значимо събитие, което определи живота ви през следващите 20 години! Времето до 2044 г. ще помогнат на Скорпионите да създадат около себе си пространство, което ще напомня за свещен оазис! През първата половина на годината вътрешният ви свят ще играе по-голяма роля от външния. Това е моментът, в който да направите своите планове, относно образование, пътуване и правни дела. Не се придържайте към обичайните опори, търсете нови начини за действие.

Годишен хороскоп 2024г.: Зодия Везни

Пестеливост: През месеците април и май звездите не препоръчват теглене на заеми, харченето на големи суми и вложения. Същото важи и за непоискани съвети и опити за намеса живота на другите – това ще ви струва повече. Времето от началото на годината до края на пролетта е време да организирате живота си и да се изразявате творчески под всякаква форма. Крайно време е да покажете своите възможности и таланти, особено в изкуството.

Време за концентрация: Лятото ще е време за концентриране на изявата ви и реална реализация на творческите ви амбиции. Насочете ресурсите си в музиката, фотографията, ръкоделието и занаятите. И дори не си помисляйте да обезценявате импулсите си, защото в бъдеще това хоби ще ви носи не само удоволствие, но и пари. Не се страхувайте да опитате, бъдете търпеливи и всичко ще се получи.

Романтика и чувственост: Септември и октомври ще бъдат обагрени с романтика и чувственост. По това време всички ваши взаимоотношения – любовни, семейни и приятелски – ще достигнат ново ниво на дълбочина и интимност. Околните ще проявят максимално внимание и грижа към вас. През ноември и декември се чувствайте свободни да се върнете към недовършени дела и проекти. Тогава е моментът да започнете ремонт – всичко ще се получи лесно и финансово изгодно, но най-вече красиво!

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Годишн хороскоп 2024г.: Зодия Лъв

 

Подобни статии

Back to top button