Градиозни промени и неподозирани опасности очакват зодиите през януари

Градиозни промени и неподозирани опасности очакват зодиите през януари

Месец януари винаги е символ на нещо ново, на началото, на белия лист, върху който всеки от нас може да твори съдбата си. Какво обаче предвиждат звездите за всяка от зодиите през първия месец на 2020?

 

Овен
Започвате годината с много ентусиазъм, но всичко това ще се изпари много бързо. Първата половина на месеца онези от вас, които търсят своята половинка, да се оглеждат по-старателно, защото съдбата ще ги срещне с някого. Обвързаните пък, уви, може би ще имат някои проблеми във връзката си. Добрата новина е, че лошите хора във вашия живот остават в миналата година.

 

Телец
Годината започва ударно и още от началото на месеца ще имате някои предизвикателства от работно естество. Към средата на януари обаче всичко ще се подреди. Вероятно обвързаните от вас ще поставят връзката си под въпрос, но важното е, че хармонията отново ще възтържествува.

 

Близнаци
Месецът ви ще бъде доста динамичен, що се отнася до работа. Ще се сблъскате с недоброжелатели, но в крайна сметка отдадеността ви ще работи за вас и ще жънете успехи. Първата част на януари е страхотна, що се отнася до любовта. Но по-хубавото е, че втората е дори още по-добра. Годината ви започва с много ентусиазъм и това е само началото ѝ.

 

Рак
Трудно ви е да започнете каквото и да било – и старо, и ново. Но се оглеждайте добре за възможностите около вас, защото някои от тях може да са за кариерно развитие или повишение. Въпреки това добре го обмислете. В личен план имате нужда от повечко свобода. Може би е време за дълго отлаган разговор с любимия човек.

 

Лъв
Вие влизате в новата година със самочувствието на победител и пълни с амбиции. За вас „мързел“ и „отлагане“ не съществуват. У дома също всичко е страхотно и така и ще бъде.

 

Дева
Годината ще е на година на изпитания, затова запретнете ръкави и работете дори още по-усилено. Нещата няма да са наред и в личен план, що се отнася до любов и връзки, но пак да повторим – всичко е във вашите ръце и зависи от вас.

 

Везни
Енергията ви е заразителна и всяко ново предизвикателство ще го преодолявате с лекота. Вие ще сте звездата в офиса и ще помагате и на колегите. Вкъщи обаче не всичко ще ви върви по мед и масло. Ще проведете някои дълго отлагани разговори.

 

Скорпион
Нищо не може да ви спре от онова, което мечтаете най-много. Амбицията ви е голяма и дори ще започнете нови проекти. В личен план ще ви е нужна повече свобода, а любовта ще я поставите на втори план.

 

Стрелец
Чувствате се млади, силни, заредени с много енергия. Вие ще контролирате всеки аспект на живота си не само до края на януари, но и до края на годината. Ще срещнете много нови хора, а някои от тях ще останат дълго време в живота ви.

 

Козирог
Месецът, макар и да е вашият, няма да ви донесе хубави емоции. В работата нещата няма да се развиват, както ви се иска, а вятърът на промените може да ви донесе и нова професионална възможност. Ще изгладите отношенията с партньора си, а самотните от вас няма да са твърде дълго време сами.

 

Водолей
Може би ви липсва самочувствие, което ще доведе до провал на целите ви за годината още през януари. Не се отказвайте! В личен план нещата са супер, а годината ви носи много изненади.

 

Риби
Ще имате много нови възможности, а краят на месеца вие ще сте истинска звезда. Във връзката ви обаче нещата не са чак толкова розови – нещо просто ви липсва.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО