BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

ХОРОСКОП: Днес е време за равносметка

Хороскоп за 8 октомври 2023 г.

 

Овен
Днес ще проявявате особена щедрост и може да решите да подпомогнете някого финансово или да дадете пари за някаква благородна цел. Използвайте деня, за да си направите равносметка или да довършите някои поизостанали дела.

 

Телец
Днес по-добре се настройте по-лежерно, тъй като, дори да се амбицирате да свършите много задачи, има вероятност неочаквано да се окажете изправени пред препятствия. Ще постигнете разбирателство с хората около себе си, ако вместо да взимате сами решения относно личния си живот, ги питате за мнението им.

 

Близнаци
Днес е възможно всичко да се случва по-бавно, отколкото ви се иска, но нека това не става повод да се ядосвате. Съсредоточете се върху изпълнението на неотложни задачи, а ако за нещо ви е нужно съдействие, по-добре го отложете за друг ден. Грижете се повече за себе си – ще имате нужда.

 

Рак
Ако днес изпитвате безпокойство, опитайте се да мислите практично, въведете ред и си изяснете максимално ситуацията – така притесненията ви няма да растат и да ви пречат да мислите трезво. Един разговор с подходящия човек също би могъл да ви бъде от полза.

Златен октомври ще направи тези 4 зодии много щастливи!

Лъв
Ако днес не ви достига енергия колкото би ви се искало да имате, не се насилвайте да свършите всичко, което сте замислили. Използвайте деня да довършите нещо започнато или просто си дайте по-дълга почивка.

 

Дева
Днес вероятно ще изгубите известно време в празни приказки или в лутане какво да предприемете, но нека това не ви притеснява – денят е такъв. Ако имате здравословен проблем, потърсете подходящия специалист – точно сега е възможно да получите адекватна помощ, включително със средствата на алтернативната медицина.

Повтаряйте тези 10 думи, за да привлечете щастие и късмет в живота си

Везни
Днес повечето от вас ще имате добро настроение. Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли – напротив, ще бъдете позитивно настроени към всичко случващо се и ще сте благоразположени към хората около себе си. Вслушвайте се повече в интуицията си.

 

Скорпион
Днес ще сте разсеяни и трудно ще довеждате започнатото докрай. Все пак се старайте да изпълнявате поетите ангажименти, защото в противен случай ще си навлечете недоволството на хората, с които работите.

 

Стрелец
Днес подхождайте по-внимателно към финансите си – има риск някой да се опита да ви измъкне пари с ласкателство или по друг начин. За да не се случи това, бъдете по-практични и мислете, преди да направите каквото и да било.

В началото на октомври: Дългоочакваният час настъпва за 4 зодии

Козирог
Днес ще има възможност да довършите някои дела, които сте отлагали или просто условията досега не са били подходящи за това. Възможно е да имате разправия с колега или да се наложи да работите с човек, който не ви е особено приятен.

 

Водолей
Денят е благоприятен за финансите ви, но има известен риск да прекалите с харченето и да си купите неща, за които после ще съжалявате. Повечето от вас ще сте настроени за забавления и удоволствия и вероятно ще си намерите компания, за да разпуснете малко.

 

Риби
Днес ще изпитвате силна нужда да получавате любов и внимание и много от вас ще се сдобиете с тях. Дори обаче до вас да не е подходящият човек, не изпадайте в самосъжаление. Намерете начин да си доставяте повече удоволствия – и на тялото, и на душата.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Българка от бедно семейство е пилот на най-големия пътнически самолет

Подобни статии

Back to top button