You are currently viewing ХОРОСКОП: Днес не изневерявайте на себе си – бъдете силни пред изпитанията

ХОРОСКОП: Днес не изневерявайте на себе си – бъдете силни пред изпитанията

Хороскоп за 6 ноември 2021 г. 

 

Овен
Тази събота не изневерявайте на принципите си. Щом сте убедени в това, което правите значи сте на прав път. Не слушайте чужди съвети.

 

Телец
През този ден ще съумеете да се справите с повече от една важни задачи. Това ще изиска сериозна награда за усилията ви вечерта.

 

Близнаци
Тази събота ще бъдете прекалено добри. Внимавайте това да не се обърне срещу вас и да не претърпите лични загуби.

 

Рак
Тази събота ще може да се надявате на повече, отколкото сте очаквали. Не отказвайте това, което ви се дава – напълно сте го заслужили.

 

Лъв
През този ден не проявявайте излишни страсти. Избягвайте изясняването на лични въпроси. Рискувате да се скарате с любимия човек за дълго време.

 

Дева
Тази събота намалете темпото. Имате желание да направите много, но силите ви не са неограничени. Щадете се.

 

Везни
Тази събота не се занимавайте с нищо сериозно. Сърцето и душата ви имат нужда от спокойствие и покой – осигурете си ги.

 

Скорпион
Това е ден, в който да избягвате изясняването на отношенията с другите хора. Едва ли ще постигнете желаното, напротив – само ще добавите още проблеми ще нажежите обстановката.

 

Стрелец
През този ден се въздържайте от всякакви начинания. Това е време за планове, намисляне на желания, подготовка и трупане на сили.

 

Козирог
Тази събота не се колебайте да потърсите второ и трето мнение по важен въпрос, който ви вълнува. Опитайте се да си набавите цялата необходима информация.

 

Водолей
Тази събота ще трябва да направите компромис с някое от желанията ви. Ако се замислите отдавна не ви се е случвало, така че не е много фатално.

 

Риби
През този ден се борете с всички сили срещу лошите мисли, не си позволявайте да обиждате, не пожелавайте зло никому. Не се претоварвайте физически.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО