Любопитно

ХОРОСКОП: Едни ще загубят своя тайна, други ще трябва да спазват правилата

Хороскоп за 20 декември 2021 г. 

 

Овен
Този понеделник не разгласявайте плановете си. Ваша тайна може да стане достояние на некоректен човек. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

 

Телец
Този понеделник е време, в което да си починете от рутината. Всичко привично ще ви причини душевни страдания. Търсете различното.

 

Близнаци
Този понеделник не подценявайте мнението на близките ви, но и не позволявайте да ви вменяват вина. Имате нужда от сверяване на часовника и нищо друго.

 

Рак
Този понеделник е добър ден да помислите къде може да спестите ресурси и усилия. Помислете какво ви носи суетата и какво смирението.

 

Лъв
Този понеделник потърсете истината извън себе си. Нещата около вас ще са тези, които ще ви разведрят и покажат другата страна на живота.

 

Дева
Днес не търсете виновник за вашите проблеми. Повечето от нещата си ги причиняваме сами. Просто помислете как да не повтаряте грешките си.

 

Везни
Този понеделник не се обвинявайте, ако не изпълните предварително замисленото. Денят ще ви подскаже как да действате. Водете се по интуицията ви.

 

Скорпион
Този понеделник се постарайте да бъдете честни със себе си и близките си. Сега може да изясните въпроси, които са ви тормозили дълго време.

 

Стрелец
Този понеделник се въздържайте от всякакви действия в личен план. Най-добре се отдайте на мързелуване с изключен телефон и компютър.

 

Козирог
Този понеделник не си правете прекалени илюзии. Сега е важно да имате реалистична представа за нещата и да действате максимално хладнокръвно.

 

Водолей
Този понеделник не пристъпвайте ничии лични граници. Бъдете коректни към другите, както вие бихте искали те да са коректни към вас.

 

Риби
Този понеделник е ден за споделяне. Поделете деня, храната, впечатленията си с близък човек. Телефонен разговор с близък роднина също ще стопли душата ви.

 

източник: Actualno.com

 

Никога не изхвърляйте тези неща, за да не прогоните късмета и щастието си

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button