ХОРОСКОП: Хаос в душата и предателство от близък

ХОРОСКОП: Хаос в душата и предателство от близък

Хороскоп за 30 юни 2020 г.

 

Овен
Днес по-добре не подхващайте нещо ново – концентрирайте се върху това, което вече сте започнали, и свършете колкото е възможно повече работа. Иначе рискувате да създадете сериозен хаос около себе си. Не поемайте прекален риск през днешния ден – няма да доведе до желаните резултати.

 

Телец
Днес ще приемате всичко много лично и не е изключено някой да ви обиди или да ви разочарова. Макар че не е задължително другият човек да е искал да ви засегне, вие ще реагирате по-крайно от обикновено. Възможно е да проявявате ревност и собственическо чувство.

 

Близнаци
Днес направете каквото е нужно, за да си осигурите спокойствие, дори това да означава да се изолирате и да откажете да изпълните някакъв ангажимент. Ако сте изнервени, чувствате се зле физически или отношенията с близките ви са обтегнати, помислете дали в последно време не се натоварвате прекалено и дали не задържате нещо в себе си, което би било добре да споделите.

 

Рак
Днес ще сте много раними и това ще си проличи, особено ако от партньора/партньорката ви лъха известна студенина, или някой ваш близък прави нещо, което не одобрявате. Ще е много трудно да се разкриете пред другия, без да обвинявате, но би било добре да се стремите точно към това.

 

Лъв
Днес по-трудно ще постигнете вътрешно спокойствие и е много вероятно източникът на тревогите ви да са финансови въпроси или любовни терзания. Ще ви обземат силни чувства и в някои моменти ще ви е трудно да владеете целия хаос около себе си. Участие в някакво социално събитие или разговор с приятел може да ви се отразят добре.

 

Дева
Ако днес не успявате да подредите мислите си и да вземете решение по някакъв въпрос, не се тормозете – оставете нещата каквито са. Има риск да се претоварите умствено, особено ако работите на компютър или сте се посветили на интелектуален труд. Така че, редувайте работата с почивка.

 

Везни
Днес не е изключено да влезете в ролята на арбитър или да съветвате приятелите си по любовни проблеми – вашата способност да анализирате обективно отношенията и да търсите път към компромиса ще е особено ценна за близките ви хора. Що се отнася до вашия любовен живот, там се осмелете да бъдете по-искрени.

 

Скорпион
Днес разговорите ще бъдат приятни, а ако става въпрос за делови взаимоотношения – и доста продуктивни. Ще сте съсредоточени и ще разсъждавате по-трезво, отколкото през предишните дни. Любовните изживявания ще бъдат силно емоционални и страстни.

 

Стрелец
Днес е възможно споделените финанси да ви създадат проблеми – например, да възникнат разногласия с половинката ви по парични въпроси или делови партньор да не спази ангажимента си към вас. Проблемът може да се разреши, но ще трябва да се въоръжите с по-голямо търпение и да положите доста усилия, за да постигнете разбирателство.

 

Козирог
Днес делегирайте права на подчинените си, а у дома разпределяйте отговорностите и задачите между членовете на семейството си. Ако вършите всичко сами, има вероятност да ви дойде в повече и после да се оплаквате, че никой не ви помага. Не пренебрегвайте любимите си хора заради служебни и домашни ангажименти – да побъбрите с тях и да помързелувате заедно може да се окаже по-ценно от десет свършени задачи.

 

Водолей
Ако днес някой ви дава нещо, вслушвайте се в интуицията си, тъй като има риск после да ви поискат нещо в замяна или да ви подведат. Някои от вас обаче може да получите заслужена награда за усилия, положени в миналото. Не се забърквайте в интриги и тайни споразумения и внимавайте с авантюрите на работното си място.

 

Риби
Днес ще сте настроени на романтична вълна – може да изпитвате потребност от внимание, ако сте обвързани, а е възможно някои от вас да започнете нов романс. Ако се влюбите, не решавайте веднага, че сте срещнали сродната си душа – оставете отношенията да се развият. Прибързаните изводи през днешния ден може да ви доведат до разочарования.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО