БългарияНа ФокусПоследни новини

Има съмнение, че контрабандните канали на Паскал са обвързани с хора от ПП на високо ниво

„Има съмнение, че случаят на Николай Николов-Паскал и контрабандните канали са обвързани с хора от ПП на високо ниво. По думите на Иван Гешев, този контрабанден канал е съществувал още по времето на Бойко Рашков и тези пари са отивали за избори.“ Това каза пред журналисти председателят на ИТН Тошко Йорданов във връзка със задържането и обвинението на директора на Агенция „Митници“ Петя Банкова за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души. Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов – Паскал, който се издирва.

„Някои недоразумения от ПП твърдят, че тази комисия по случая е предизборна бухалка. Когато е за врага е корупция, когато е за тях е бухалка. Този двоен аршин да си го сгънат и да си го поставят някъде в чекмеджето“, призова Йорданов.

„Служебният кабинет е такъв, благодарение на Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, които промениха Конституцията и орязаха правомощията на президента“, заяви още Йорданов.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Вижте кадри от поругаването на гроба на Българския патриарх неофит (ВИДЕО)

Подобни статии

Back to top button