БългарияПоследни новини

Искри прехвърчаха на думи между Кобрата и Фюри

Кубрат Пулев не остана длъжен на Тайсън Фюри след злобните коментари на британеца по негов адрес. Кобрата отказа да се бие с него в момента, защото е официален претендент за титлата на IBF. По този повод Фюри заяви, че „ще рита задника на Пулев чак до България“. Софиянецът обаче му даде подобаващ отговор.

„Фюри използва мен и други боксьори, които в момента не сме на разположение поради различни причини, за да си прави PR. Преди няколко години, когато аз му предложих бой, той отказа, макар че тогава не бе ангажиран, както съм аз сега. Той бе на разположение, но просто се уплаши“, заяви Пулев.

„Първата ми цел е да стана световен шампион, а не да се бия с произволни неизвестни противници, както прави Тайсън Фюри. Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. След това ще дойде редът и на Фюри. Когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, както братовчед му, който също много говореше“, допълни българинът.

Както е известно, Кобрата се би с Хюи Фюри, който е братовчед на Тайсън, в София миналия октомври и го победи с единодушно решение на съдиите. Именно така Пулев стана задължителен претендент за титлата на IBF и чака победителя от мача-реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа.

Експерт: Случаят „Негован“ е без аналог

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

 

Подобни статии

Back to top button