БългарияНа ФокусПоследни новини

Изборът на Гонзо вади феновете на улицата, колебаят се за датата – 8 септември или 22 март

Грандиозен протест се подготвя от страна феновете срещу избора на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС.

Групата „Промяна, а не подмяна“ във Фейсбук изрази позицията си, че това е гавра с всички, участвали в кървавия протест след мача с Унгария: „Гавра с всички нас, които бяхме на “кървавия” протест!
‼️Подмяната е факт… НО, ВОЙНАТА за Промяната не спира!
Нека НЕ допуснем мачът България-Северна Ирландия да започне или да завърши!!!
… и ако не последва промяна, след това пак и пак, мач след мач, докато не послушат гласа на фена! Защото футболът е за нас феновете, не за 235 чичковци купени, заплашени, държащи ги с нещо и най-вече, без грам морал! И разбира се с помощта на десетките изхвърлени клубове, гласували за опозицията!
Ако статуквото не падне, мач на националния отбор у дома няма да започне или завърши, докато промяната не се случи, обещаваме!
Нека се съберем 20 000 души на 8-ми септември и да свалим Статуквото – веднъж завинаги!
Нека целият футболен свят разбере, че това не може да продължава и повече от 90% от феновете не желаят това статукво повече да управлява футбола ни!
⚠️Мерките са крайни, но гневът и омразата, които генерираха тези нагли хора днес минаха всички граници!
Искаме промяна, а не подмяна!
Вън статуквото от футбола ни!
18 години стигат!
Заедно можем! СПОДЕЛЯЙТЕ ПОСТА!
ps. ако имате други предложения за по-ранна дата и място на протеста, моля споделете и гласувайте тук: https://www.facebook.com/groups/1109514683728647/permalink/1109516013728514/
ps.2 сред нас админите има и левскар и той като Томислав Русев и като всеки друг мислещ левскар знае, че Гонзо бе добър футболист, но също така много добре знаят, че е част от Статуквото и че това бе елементарен ход, с който да ни скарат. Не се поддавайте.“

 

В групата е пусната и анкета, с която феновете да определят на коя дата да се проведе протестът. 75% от тях за сега желаят той да е по-рано от очакваното, като са посочили да е пред Народното събрание на 22 март. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

 

 

Подобни статии

Back to top button