БългарияПоследни новини

Издирват безследно изчезнал от дни в София 22-годишен младеж (ВИДЕО)

От столичната полиция издирват 22-годишният Дарин Цветелинов Лазаров от Самоков.

 

Младежът е забелязан за последно в района на околовръстния път край квартал „Драгалевци” около 12 часа миналия четвъртък. Младият мъж управлявал син лек автомобил “Алфа Ромео” с рег. номер СО6187ВР.

 

издирват, младеж, София, полиция
Дарин Цветелинов Лазаров

 

Няма информация с какви дрехи е бил облечен Дарин в деня, когато е изчезнал. Момчето е с ръст 175 см, атлетично телосложение, къса кестенява коса, черни очи и набола брада.

 

Хората, които имат информация за местонахождението му, да сигнализират в най-близкото управление на МВР или на тел. 112.

 

издирват, младеж, София, полиция
Дарин Цветелинов Лазаров

 

ОТ МЕСЕЦИ ЛИПСВА И ДРУГ МЛАДЕЖ

 

Пети месец няма следа и от 23-годишния Давид Георгиев, който е в неизвестност от 27 март т.г. Тогава младият мъж е видян за последно в столичния жк “Обеля”, като месец по-рано се е преместил да живее при баба си и дядо си.

 

Давид е обявен за национално издирване след подадена молба от родителите му, които споделят, че той е бил в тежка депресия. Когато е изчезнал младият мъж е имал в себе си само 10 лв. и външна батерия за телефон.

 

През първите 90 дни, в които го няма, на няколко пъти вайбърът му се е включвал, но се оказало, че това е заради включване на служебния му компютър. Има и подадени сигнали, че е бил забелязван в “Сухата река”, в “Дружба” и на Централна жп гара, но проверките били без резултат.

 

ДПС няма да се подпише и няма да гласува за нова Конституция

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button