БългарияПоследни новини

“Изправи се! Мутри вън” ще е името на обединението между Мая Манолова и Отровното трио

„Изправи се! Мутри вън!” Това е името на обединението, с което формацията на Мая Манолова и „Отровното трио” ще се явят на парламентарния вот на 4-ти април.

 

Те ще използват регистрацията на три партии от обединението – Движение „България на гражданите“ (ДБГ), Единна народна партия (ЕНП) и „Движение 21“. Като свои приоритети посочиха повишаване на доходите, ревизия на управлението и съдебна реформа, предава БНР.

 

 

„Всеки отказ да бъдем регистрирани под наименованието „Изправи се! Мутри, вън!“ ще бъде произвол, политическа разправа, политическа поръчка на Централната избирателна комисия срещу „Изправи се“ и „Отровното трио“ и срещу гражданите“, каза Мая Манолова.

 

Адвокат Николай Хаджигенов допълни:

 

„Докато мутрите са във властта, ние гражданите отвън, ще направим всичко възможно мутрите да бъдат вън, така че все едно дали ще се казва така коалицията или не. Това е посланието, което излъчихме миналата година“.

 

Документите за регистрация ще бъдат внесени в Централната избирателна комисия (ЦИК) още следващата седмица. Вече са събрани необходимите подписи.

 

По информация на „Хоризонт“ Мая Манолова, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов ще водят трите софийски листи на коалицията.

 

Доц. Борисов: Човек не може да създаде вирус като COVID-19

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button