ЛюбопитноПоследни новини

Кобрата опита да целуне още един репортер (Видео)

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев даде интервю пред известния боксов журналист „The Schmo“, съобщава sportlive.bg. Кобрата отговаря на въпроси за миналото в кариерата си, както и за бъдещето, а началото на интервюто бе повече от интересно.

„The Schmo“ помоли сънародника ни да не го целува, в резултат на което Кобрата опита точно това, но без успех. На шега, разбира се.

„Ако зависеше от теб, остави всичко останало на страна, ако ти си избираше, с кого щеше да се боксираш“, попита интервюиращият.

„За мен е много важен коланът. Световната титла в тежка категория на IBF. Претендент съм и съм готов да се бия с всеки за този колан. Сега Руис носи колана, готов съм да се бия и с него, ще бъде страхотен мач“, отговори Пулев.

„Имаш само една загуба, от Владимир Кличко. Какво научи от нея?“, бе вторият въпрос към Пулев.

„Научих много неща, нямаме толкова време, че да обясня всичко. Сега наистина съм много по-добър от преди и мога да го покажа на ринга. Готов съм, чакам година и половина и наистина съм готов. В момента една битка между мен и Анди Руис ще е невероятна. Интересен мач ще е и аз ще бъда новият шампион“, обяви българинът.

 

 

IBF отряза петицията на Кубрат Пулев

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

 

Подобни статии

Back to top button