Мнения

Кристиян Шкварек: Този път няма да има „крилати хусари“, които да спасят Виена

Bulletin.bg публикува коментара на Кристиян Шкварек от Фейсбук след бруталния терористичен акт във Виена:

 

Атентат във Виена, множество нападатели, координирани – все още неопределен брой убити и ранени. Видеата в интернет са потресаващи – престрелки с автоматични оръжия като по време на война в центъра на един от най-спокойните и приятни европейски градове.

 

Съжалявам, но този път няма да има „крилати хусари“ от Полша, които да спасят Виена – феминистки и либерали по улиците на Варшава им оскубаха крилата в името на аборта, а Европейският Парламент им завърза краката и човките с резолюции, наказателни процедури и действия срещу „консервативните режими“ на Качински и Орбан. Родните либерали като Радан Кънев, впрочем, също гласуваха за тези резолюции.

 

Всички тези атаки, които виждате да се случват все по-често на континента ни са директният резултат от либералите и техните десетилетия на полики в сферата на миграцията, политическата коректност, „толерантността“ и прочее. Всички, които имаха смелостта и силите да застанат против този курс бяха заглушавани и отстранявани един по един – Инох Пауъл в Англия, Пим Фортейн в Холандия, Качински, Орбан и редица други днес.

 

Престанете да се чудите „защо Европа не се надига срещу този проблем“. Няма как да го направи, докато я държи вързана конкретен режим, с ясно начертани цели за бъдещето. Вие, вашите народи, култури, истории и вяра не са част от това бъдеще. Съжалявам.

 

 

Каракачанов: Македония системно нарушава договореностите, недопустимо е да я допуснем в ЕС

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button