Кристина, която уби двете си невръстни деца, е признала всичко

Кристина, която уби двете си невръстни деца, е признала всичко

32-годишната Кристина, която уби с кухненски нож двете си деца на 3 и 5 години, е направила пълни самопризнания след като бе задържана за жестокото престъпление. Прокуратурата й повдигна обвинения за жестоко убийство, съобщава Нова телевизия.

 

Според една от версиите, до трагедията се стигнало заради семейни проблеми. Говори се и за домашно насилие. А в Сандански днес бе обявен ден на траур. 

 

Двойното убийство 32-годишната Кристина извършила малко след 17:00 часа вчера, сочат данни от разследването.Версията е, че останала с децата си сама вкъщи, в пристъп на ярост жената по брутален начин отнела живота на невръстните си син и дъщеря – момче на 5 години и момиче на 3 години.

 

Двамата родители са били в процес на развод. В Сандански се знае, че няколко пъти досега те са се разделяли, но винаги след това са се събирали. Вчера обаче отново се скарали жестоко и бащата излязъл. После заварил ужасяващата гледка.

 

„Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла, и е влязъл с взлом, разбил е вратата и бащата се е обадил на 112 веднага, полицията се е задействала мигновено”, разказва Атанас Стоянов, кмет на Сандански.

 

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е убила с цел да отмъсти на своя съпруг.

 

В Сандански се говори, че години наред Кристина е била жертва на жестоко домашно насилие. В града редовно е забелязвана със следи от тежък побой, разследващите органи обаче на този етап не съобщават дали са получавали жалби от Кристина за тормоз.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК