You are currently viewing Кубрат учи Андреа как да стреля със снайпер – отново са са заедно (СНИМКИ)

Кубрат учи Андреа как да стреля със снайпер – отново са са заедно (СНИМКИ)

В средата на месеца Андреа използва своя Инстаграм акаунт, за да намекне, че с Кубрат Пулев са решили да дадат втори шанс на любовта си, след като в разгара на миналогодишното лято сложиха край на 12-годишната си връзка.

 

Неотдавна, посредством визуален разказ на романса им, певицата загатна, че двамата вероятно отново са заедно. Тогава тя публикува десетки архивни техни снимки, разкриващи моменти на близост и размяна на ласки помежду им.

 

Преди ден блондинката отново изненада своите последователи в социалната мрежа, споделяйки актуален кадър с боксьора. На изображението те се намират на стрелбище, а спортистът, нежно преметнал едната си ръка около изпълнителката, я учи как да борави със снайпер.

 

Кубрат, Андреа, стреля

 

По този начин Андреа своеобразно потвърди слуховете, започнали да се носят през отминалия декември, че те повторно са се събрали. В края на 2019 г. те бяха засечени в Пловдив, където, по думи на очевидци, бяха отседнали в един и същ хотел.

 

По-късно именно Кубрат направи снимката на Андреа и Митко Димитров – собственик на музикална компания „Пайнер“, с която прекратиха враждата, започнала покрай концерта „Планета на 18“.

 

„Днес беше луд ден“, е написалата сега Андреа към фотографията, на която под зоркия поглед на Кобрата, който м.г. получи званието лейтенант, държи в ръцете си далекобойното оръжие.

 

Кубрат, Андреа, стреля

 

Към момента публикацията ѝ е събрала почти 11 хил. харесвания и множество коментари.

 

„Прекрасни сте“, „Чакаме детенце вече и само щастливи мигове“, „Старата любов ръжда не хваща“, „Не се разделяйте повече“ и „Обичайте се“ са само една малка част от реакциите на техните почитатели, изразили радостта си в мрежата.

 

Андреа и Кубрат бяха на стрелбището в компанията на Моника Валериева, която е близка приятелка на певицата. Манекенката също качи снимка оттам, носеща посланието „Игрите на глада“.

 

На 20 юни Кубрат трябва да се изправи срещу световния шампион по бокс – Антъни Джошуа, но предвид настоящата ситуация е съвсем възможно събитието да бъде отложено.

 

Едно обаче е сигурно, независимо от датата, Андреа ще подкрепя Пулев от трибуните. Поне така каза самата тя, отговаряйки на въпроси на феновете си преди време.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО