You are currently viewing Лозан Панов скочи срещу ДБ – заподозря задкулисни договорки с БСП

Лозан Панов скочи срещу ДБ – заподозря задкулисни договорки с БСП

Кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет Лозан Панов отправи критики към политическата формация, която го подкрепи – „Демократична България“. В своя публикация във Фейсбук той намекна за задкулисна договорка между сините и БСП за съвместно управление.

 

„Демократична България би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата „съдебна реформа“, ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система. Днес рожбите на угоените паяци – Румен Радев и Бойко Борисов – играят етюди на сцената, докато сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни. Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят „угоените паяци“ на бившата репресивна машина на комунистическия режим“, написа Панов.

 

Той хвърли и обвинения към Румен Радев за това, че отказва предизборен дебат с него.

 

„Г-н Радев, не се страхувайте, излезте от пашкула на ченгетата, в който сте се свил. Аз също съм бил част от държавната власт през последните седем години и не се страхувам, за разлика от Вас, от такъв дебат. Дано избирателите съумеят да си отговорят на въпроса – защо е така“, написа още Панов.

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК