Любопитно

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Едни ще се окажат между чука и наковалнята, други ще се реят в облаците

Любовен уикенд хороскоп за 5-6 юни 2021 г. 

 

Овен
Овните ще са изправени пред изпълнени с напрежение почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, така че да не се окажете между „чука и наковалнята“.

 

Телец
Опитвате се да балансирате между много различни отговорности и странични дейности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си, поговорете с него и помолете за помощ, дори и да нямате нужда, но така ще го накарате да се чувства по-значим.

 

Близнаци
Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране на вътрешното си Аз. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в отношенията си към днешна дата, ще си дадете сметка колко са се променили приоритетите ви от началото на връзката. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

 

Рак
През почивните дни любовният ви живот ще бъде адски динамичен, но това не значи непременно, че става дума за страстни вечери. Отношенията ви ще са адски полюсни, на приливи и отливи. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете.

 

Лъв
Не обещавайте неща, които не можете да изпълните, колкото и да ви се иска. По-важно е да оправдаете очакванията, които партньорът има към вас и да осъществите вече започнатите дейности.

 

Дева
Любовният живот на Девите през уикенда определено няма да бъде скучен. От една страна ще се чувствате подкрепяни и обичани, но от друга ще се борите за надмощие във връзката.

 

Везни
Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което може да обиди партньора ви, но до конфликти няма да се стигне и слава богу, защото определено не сте в настроение за кавги.

 

Скорпион
Очакват ви наистина емоционални почивни дни! Ще бъдете в доста приповдигнато настроение, особено между завивките, така че му се отдайте на воля.

 

Стрелец
Може би се чувствате обидени и гордостта ви е накърнена. Дълго време да сдържате емоциите си, за да не показвате слабост, но вече сякаш сте изчерпали и търпението, и емоционалния си лимит. Задават се напрегнати 2 дни.

 

Козирог
Чувствате се заседнали в сивото ежедневие и бленувате за разнообразие. Поемете инициативата и организирайте разходка в планината или кратка екскурзия до близка дестинация.

 

Водолей
Имате семейни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, защото под напрежение не сте толкова ефективни, колкото ви се иска и е възможно да допуснете грешки.

 

Риби
Спокоен и наситен с романтика уикенд за Рибите! Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в излишния драматизъм, характерен за чувствителната ви особа.

 

Източник: Iwoman.bg

 

И тази събота страхотен КЪСМЕТ очаква всяка зодия

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button