BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Помислете как да стигнете до компромиси, за да спасите любовта си

Любовен хороскоп за 19-23 юни 2024 г. 

 

Овен
Злободневните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете, ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Бързо ще стигате до компромиси, благодарение на спокойствието, което струи от връзката ви.

 

Телец
За Телците, които мечтаят за повече домашен уют и спокойствие, през почивните дни има реален шанс да осъществите желанията си. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно инвестиция или ремонт. Всичко ще се случва с лекота.

ФАТАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ: Тези зодии са свързани неудържимо

Близнаци
Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

 

Рак
Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в партньора, а доверието ви ще се засили.

 

Лъв
Ще бъдете по-разумни и стъпили на земята по отношение на отговорностите към половинката и любовта. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които иска да направите във връзката.

Повтаряйте тези 10 думи, за да привлечете щастие и късмет в живота си

Дева
Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията.

 

Везни
Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

 

Скорпион
Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате в силата на любовта, която притежавате. Тя е нещо много ценно и няма причина да се притеснявате да показвате чувствата си.

 

Стрелец
Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

Това са четирите зодии, които са най-добрите любовници

Козирог
Ако очаквате любимия човек да гадае какви са вашите мисли и желания – грешите! Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би накарало сърцето ви да трепне. Споделянето ще укрепи връзката ви.

 

Водолей
Добре е да прекарате повече време навън с приятели или роднини, но споделяйте колкото се може по-малко за личния си живот. Поставете граници за това кой до каква степен може да ви съветва и не допускайте някой да се меси в любовните ви отношения.

 

Риби
По всичко личи, че имате определена визия за начина, по който искате да се развива връзката ви. Бъдете внимателни, спокойни и споделете без излишни драми, а след това вижте дали ще може да постигнете компромис.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Ето какви са цветовете на КЪСМЕТА за това лято според зодията

Подобни статии

Back to top button