Любопитно

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Уикенд на чудесата в любовта

Любовен уикенд хороскоп за 1-2 май 2021 г. 

 

Овен
Обвързаните Овни ще имат възможност да обсъдят важни въпроси, които биха могли да определят посоката на връзката им. Не е изключено да осъзнаят, че партньорът споделя техните житейски ценности и това да ви вдъхнови да организирате нещо заедно. Не забравяйте, че чудесата се случват!

 

Телец
Имате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се уморени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния ви живот.

 

Близнаци
Любовният живот на Близнаците ще бъде повече от хармоничен. Ще бъдете мотивирани да постигнете разбирателство по отношение на всички дребни неразбирателства и битовизми, което значи и че ще постигнете компромиси.

 

Рак
Любовта за обвързаните Раци ще продължава да се задълбочава. Ще обсъждате визията си за бъдещето, дори може да смените посоката на движение.

 

Лъв
През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени, което е изключително важно за вас. Не забравяйте да благодарите на партньора си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.

 

Дева
Емоциите ви ще са силни и объркващи, което на свой ред ще ви тласне към рискове. Възможни са обрати, затова не бързайте нито да говорите, нито да взимате решения.

 

Везни
Ако се чувствате несигурни относно финансите, партньорът ви ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се дистанцирате от проблемите и да се отдадете на повече интимност.

 

Скорпион
Очакват ви добри дни, които ще се окажат ползотворни за връзката ви. Освен цялата празнична еуфория, ще може да проведете и няколко важни разговора, които дълго време сте отлагали.

 

Стрелец
Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката си по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

 

Козирог
Ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Не се доверявайте сляпо на всички съвети, които получавате.

 

Водолей
Възможно е да загубите реална преценка за състоянието на връзката си. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов.

 

Риби
През уикенда ще се намирате в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Насладете се на всичко, което уикендът може да ви предложи.

 

Източник: Iwoman.bg

 

Месец май започва с невероятен КЪСМЕТ за всяка от зодиите

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button