Любопитнохороскоп

Март ще бъде истинска приказка за ТЕЗИ ЗОДИИ

Астролозите посочиха три зодии, които през март ще живеят като в приказка. Щастието им ще се дължи не само на промени в личния живот, но и на успех в работата. Март ще бъде наистина незабравим за тях.

Седмичен хороскоп: Нови хоризонти и стари проблеми 

Лъв: Вие ще бъдете просто любимци на съдбата. През март можете да приключите всичките си дела и да се заемете с нови. Поемайте рискове, защото рискът може да бъде оправдан. Пътувайте, сменете работата си, търсете приключения.  Късметът ще ви съпътства, ще бъдете щастливи и доволни от всичко, което ви се случва. Звездите ще ви покажат правилния път, но не забравяйте да слушате интуицията си.

Какъв ще е март за различните зодии? 

Стрелец: Първият пролетен месец ще ви даде възможност да се запознаете с нови хора. Сред тях ще бъдат ваши съмишленици, с които ще минете през огън и вода. Може да имате страхотна идея, която ще ви даде възможност да се реализирате и да спечелите голяма сума пари. Като цяло успехът не е далеч. Пригответе се за слава!

Тези зодии правят другите ЩАСТЛИВИ! 

Риби: Очакват ви приятни промени, които първоначално може да предизвикат във вас чувство на страх, но след това ще разберете, че не всичко е толкова страшно.  Не се страхувайте от нищо, защото през март късметът ще ви съпътства буквално във всичко. Самотните Риби може да срещнат сродната си душа, а семейните да се решат на важна крачка в любовта.

Източник: Actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Женските зодии, които действат като магнит за мъжете

Подобни статии

Back to top button