БългарияНа ФокусПоследни новини

Мъж би съсед и бременната му приятелка заради кучето им в Пернишко

Междусъседски спор прерасна в нападение и побой. Мъж от пернишкото село Кладница е бил удрян с юмруци в присъствието на бременната му приятелка от човек, който твърди, че има проблем с начина, по който те отглеждат кучето си. Потърпевшият се притеснява, че агресията може да ескалира и да се стигне до много по-сериозен инцидент. Човекът си е изкарал медицинско и е подал сигнал в полицията.

На 10 април Борис Милушев нападнал Божидар Миланов, твърди потърпевшия Божидар Миланов. По думите на пострадалия – заради лай и миризма от домашния му любимец, който му пречел. Нападнал го в гръб и започнал да го удря с ръце по главата. Посегнал и на бременната му приятелка.

„Побой е много силно казано, че съм нанесъл. Да, аз исках саморазправа да търся, но това е заради обида”, заяви пред NOVA соченият за нападател Борис Милушев. Твърди, че е наричан с грозни и вулгарни думи и не отрича, че е нападнал съседа си. Казва обаче, че не било в гръб.

Кметът на селото не скри, че от години всички съседи имали проблеми с нападателя. Майката на пострадалия мъж пък твърди, че Борис Милушев редовно хвърлял и пиратки. Друга жена разказа, че през 2018 г. заплашил родителите ѝ, не позволявал да се паркира пред къщата му.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Кубрат Пулев чака още две деца

 

Подобни статии

Back to top button