Любопитно

Меган Маркъл навърши 38! Ето 8 неща, които вече НЕ МОЖЕ да прави

Меган Маркъл навърши 38 години днес, празникът ще бъде отбелязан по традиция с чаена церемония с кралицата Елизабет II в шотландския замък Балморал.

На тържеството ще присъстват и Принц Хари, синът им Арчи, както и многобройните представители на семейството. 
Британската преса подшушва, че макар на 3 месеца Арчи вече е подготвил подарък – фотография в сребърна рамка, а Принц Хари ще подари на любимата си бижута по собствен дизайн.

Напомняме, че те са ожениха на грандиозна сватба гледана от цял свят през лятото на 2018 година, а от тогава на Меган Маркъл са й забранени редица неща, ето част от тях:

1. Актьорската кариера.
Тя беше известна като Грейс Кели в сериала „костюмари“. Е, поне нейната героиня също се сгоди за Принц.

2. Никакви автографи!
Както се досещате актьорската й кариера е била съпровождана от много внимание и желание от феновете за снимки и автографи. Е, вече това е забранено. Тъй като е част от кралското семейство, нейния подпис има голяма тежест и с цел сигурност и намаляване на риска от фалшификации, тя няма право да подписва каквото и да е.

Меган Подпис

3. …. И никакви снимки с фенове!
Всъщност снимките с фенове не са изцяло „забранени“, а по-скоро „силно непрепоръчителни“. Естествено, Меган не спазва това правило в дадени ситуации както показва следващата снимка, направена с  фенка, която е досущ като нея.

Селфи

4. Без къси поли и голи крака.
Според кралския етикет наложен от самата Елизабет II, Меган няма право да показва голяма част от краката си. Напомняме, че при снимката с годежния пръстен основна тема за размисъл не беше самото бижу, а краката на Маркъл. От тогава нататък тя вече спазва етикета.
Меган Маркъл
5. Лягане по часовник
Малко известен факт е, че кралицата организира често вечеринки. Част от етикета е, че никой няма право да си ходи/ляга преди самата кралица. Съответно на Маркъл ще й се наложи да спазва правилата, освен ако не иска да направи лошо впечатление, точно както покойната Диана. 

6. Загубата на любимото й хоби.
Едно от любимите хобита на Меган Маркъл е било да пътува сама. Е, вече това й е забранено. Всички пътувания, в които ще участва тя вече са строго планирани и изпълнени с охранителни мерки.
меган пътуване
7. Няма право на гласуване. 
Лицата от кралското семейство не се обвързват с политиката и съответно нямат право да гласуват.

МЕГАН-МАРКЪЛ
8. Никакви профили в социалните мрежи!
Вярвате или не на Меган Маркъл й е забранено да има профили в социалните мрежи, било то лични или не. 
Ако искате да научите какво се случва с нея, ще трябва да го направите от официалния профил на кралското семейство.

 

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button