Последни новинихороскоп

Много хубаво не е на хубаво за една от зодиите днес!

Хороскоп за 14 юли 2019 г.

Овен

Тази неделя ще премине под знака на съгласието и взаимното разбирателство. Много хубаво не е на хубаво, така че внимавайте да не се договорите за нещо в свой ущърб. Днес ще бъдете много продуктивни, стига да насочите енергията си към нещо полезно и значимо, а не да я пилеете, за да спорите с някого и да доказвате, че сте прави. Денят е чудесен за спорт или някаква изява, чрез която да покажете на околните какво можете.

Телец

Тази неделя не позволявайте на въображението си да се вихри прекалено много, защото може да достигнете до лъжливо чувство за всемогъщество. Прекарайте деня в компанията на някой весел, но и разумен човек, който ще ви приземява, когато е необходимо. Днес най-добрият ви помощник ще бъде разговорът, така че не се затваряйте в себе си и ако искате нещо конкретно, споделете го. Откажете се от очакванията и предварителните уговорки – по всяка вероятност събитията в днешния ден няма да се развиват по план.

Близнаци

Не се предоверявайте на първоначалното впечатление. То може да е изключително силно, но това изобщо не означава, че е вярно. Внимавайте интуицията не винаги е най-добрия съветник. Днес общуването ще ви достави истинска наслада, така че по възможност си намерете компания и прекарайте повече време сред хора. Възможно е да научите нещо ново в днешния ден или да се запознаете с човек, който да ви привлече интереса ви. Дори да сте обвързани от дълго време, днес във връзката ви ще има тръпка и изненади.

Рак

Тази неделя настроението ви ще е толкова добро, че ще заразявате с него всеки, който се доближи до вас. Вицовете и смешните случки ще се появяват едни след други в главата ви, а околните няма да могат да сдържат смеха си. Днес не се страхувайте да последвате сърцето си и да правите неща, които ви доставят удоволствие. Ако правите нещо само защото „така трябва“, има голяма вероятност да се чувствате неудовлетворени. Възможно е плановете ви за бъдещето да претърпят внезапна промяна.

Лъв

Тази неделя ще имате добри шансове да станете известни. Ако го направите, внимавайте да не се възгордеете прекалено много, защото падането от високо боли най-много. Днешният ден ще бъде чудесен за повечето от вас – ще се чувствате развълнувани и вдъхновени от нещо ново. Единственото, което би могло да ви попречи, е отказът ви да пуснете нещо старо. Имайте повече смелост и оставете миналото да си отиде – не го ли направите, ще продължавате да стоите на едно място или да се въртите в омагьосан кръг.

Дева

Тази неделя морето ще ви бъде до колене. Такова ще бъде положението с всеки, който стои близо до вас. Ако не преминете границите, този ден ще остане в спомените ви, като един от най-хубавите. Днес ще бъдете по-активни през първата половина на деня – в късния следобед едва ли ще имате желание да правите каквото и да било, освен да си почивате или да прекарате известно време в приятна компания. Може да си доставите някакво интелектуално удоволствие – например да почетете.

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да бъдете спокойни, въздържани и скромни. Причините за това издевателство над буйната ви природа ще бъдат повече от очевидни. Нека това не ви разстройва, говорим само за един ден, после пак си бъдете същите. Днес ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на повече душевно спокойствие, отколкото в предишните дни. Ако имате някакъв проблем, опитайте се да не задълбавате в детайли, а да гледате по-философски на нещата – може би има смисъл това да ви се случва.

Скорпион

Ако положите поне малко усилия това, което вчера ви се е струвало абсолютно нереално, то тази неделя може да се превърне в действителност. Имайте предвид, че мързелуването няма да ви помогне по никакъв начин. Днес бъдете малко по-умерени във всичко, което правите, особено в харченето. Ако имате финансови затруднения, помислете дали не разчитате прекалено много на други хора или на заеми. Грижите за пари може да са знак, че е крайно време да използвате собствените си способности, за да покривате разходите си.

Стрелец

Тази неделя не се ограничавайте и си направете някакъв малък, но хубав подарък. За вечеря си купете някакви деликатеси. Очертава се финансовото ви състояние да се подобри и то към по-добро. Днешният ден е много подходящ за уреждане на стари проблеми и взаимоотношения, но в посока прошка, освобождаване от миналото и разрешаване на конфликтите – започнете ли да вадите кирливите си ризи една след друга, значи има още върху какво да работите и кризата няма да отмине.

Козирог

Тази неделя ще ви се наложи да си имате работа с някого, който не блести с умствени качества. По-неприятно ще е, че ще трябва да му се усмихвате и да демонстрирате възхищение към нещата, които казва. Днес обстановката вкъщи може да бъде по-напрегната – заради някакви промени, които се случват в момента, или защото трябва да стигнете до компромис с близките си по даден въпрос. Необвързаните нека не се заседяват вкъщи – имат шанс за интересно ново запознанство.

Водолей

Тази неделя вероятно ще трябва да преодолявате сериозно съпротивление. Съдбата ще се изправя пред вас непрекъснато, под формата на малки препятствия, чието количество обаче ще е такова, че ще ви бъдат необходими много сили за преодоляването им. Днещният ден ще бъде изключително благодатен за интелектуална и научна работа – ще бъдете много изобретателни и ще възприемате с лекота нови идеи. Възможно е да се чувствате по-изнервени – в този случай ще ви подейства добре, ако разчупите малко рутината и направите нещо ново и интересно. Интуицията ви ще бъде много силна, така че доверявайте й се.

Риби

Тази неделя много внимателно и хубаво трябва да изслушате всички участници в спора и след това да постъпите както намерите за добре. Все пак трябва да изберете верния път на базата на мнението и на другите. Днес по всяка вероятност ще бъдете в добро настроение, а емоциите и променливите настроения, които са ви владели през изминалите дни, ще отшумят. Ще гледате позитивно на случващото се, а това ще ви помогне да реагирате и по-адекватно. Не прекалявайте с храната и с алкохола.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

13 известни, влиятелни, красиви и талантливи Телци!

 

Подобни статии

Back to top button