БългарияПоследни новини

Намериха човешки останки край софийско село

Човешки череп и други останки от тяло бяха открити край софийското село Негован. В събота към 18.00 часа местен жител е подал сигнал за открит череп в близост до водоема на селото, съобщават от МВР.

Екипи от криминалисти и експерти на СДВР са организирани веднага и са изпратени към мястото на инцидента. В акцията са включени и следови кучета.

При повторния оглед бяха открити останки и на втори човек. По първоначална информация и по двете открити тела има следи от насилствена смърт.

Мартин Трифонов признал, че е убил детето от Сотиря

При извършения първоначален оглед е установено, че намереният череп е човешки, открити са и останки от тяло.

Стана ясно, че намерените останки са на жена, която е била разчленена, а преди това застреляна.  В момента полицията е на място. Извършва оглед. Открити са части от женско бельо.

По неофициална информация на „24 часа“ обаче тялото е било в бидони и найлони, като главата и крайниците са били отрязани. Трупът е силно разложен. Затова полицията разследва убийство, извършено отдавна. 

Първоначално се появиха противоречиви данни за пола, имаше версия, че е млад мъж, но е установено, че става дума за жена. Наблизо са намерени части от дамско бельо. Търси се съвпадение с изчезнали жени, за да се установи самоличността на убитата.

Все още не е ясно преди колко време са били извършени убийствата, нито дали има потвърдена връзка между тях. На място има екип водолази, който извършва оглед на езерото за още следи.
Село Негован се намира в Столичната община, район Нови Искър. Именно в Нови Искър бяха два от най-фрапиращите случая на убийства в последните години. В началото на 2018-а бившият затворник Росен Ангелов уби шестима души в къща в града, след което бе намерен мъртъв. В началото на тази година пък, отново в Нови Искър, 25-годишен мъж уби двамата си родители, баба си и брат си.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button