Любопитнохороскоп

Най-неподходящите за брак двойки зодии

Зодията на всеки един от нас определя какви сме характери, какви са нашите предпочитания и как си взаимодействаме с другите хора. Когато става въпрос за любов и брак, обаче, не всички зодии са съвместими помежду си. Има някои, които са толкова различни една от друга, че когато се съберат е все едно да се жени вълк за овца. В тази статия ще ви представим четири зодиакални двойки, които са толкова различни, че да се оженят е почти невъзможно.

Ретрограден Меркурий: Грешните решения завладяват 5 зодии

Овен и Риби: Овенът е изключително енергичен, амбициозен и настойчив, докато Рибите са меки, чувствителни и малко пасивни. Овенът не разбира постоянните промени на Рибите и има трудност да се свърже с техните емоции. Рибите, от своя страна, се затрудняват да следват темпото на Овена и да го задоволят със същата енергия и вълнение.

Лъв и Скорпион: Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието, докато Скорпионът е по-интровертен тип и е склонен да задържа емоциите за себе си. Лъвът се чувства уязвим, когато не получава възхищение от партньора си, а Скорпионът просто не е настроен да даде толкова много внимание.. Това може да доведе до сериозни конфликти между двамата.

Близнаци и Дева: Близнаците са любознателни и имат почти безкрайно желание да комуникират. Девата, от друга страна, е точна, систематична и ориентирана към целта. Те обикновено нямат търпение за небрежността и неорганизираността на Близнаците. В същото време, Близнаците се чувстват затруднени, когато Девата иска да контролира всичко, което й се случва. Те искат да бъдат свободни да изразят себе си и да правят нещата по свой начин.

Септември носи слаб старт, но силен финал на тези зодии

Козирог и Водолей: Козирогът е стабилен, традиционен и малко консервативен, докато Водолеят е независим, иновативен и склонен към експерименти. Козирогът може да се чувства неудобно и в напрежение, когато Водолеят започне да проявява своята необичайна и неочаквана страна. Водолеят от своя страна, може да се чувства обиден, когато Козирогът го обвинява в липса на уважение към традициите и консерватизма.

Като цяло, зодията не е определящ фактор за успеха или провала на една връзка, но може да играе важна роля в съвместимостта на двама души. В случая с тези четири трудно съвместими зодиакални двойки, не трябва да се отчайвате, ако сте между тях. Просто трябва да признаете, че е необходимо много повече усилия и от двете страни, за да се напаснете помежду си.В повечко усилия от двама ви, може наистина да успеете да ожените вълк за овца.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Това са най-големите флиртаджии в зодиака!

Подобни статии

Back to top button