You are currently viewing Най-опасните дни през ноември – внимавайте

Най-опасните дни през ноември – внимавайте

Астролозите разкриха кои са петте най-опасни дни през ноември, през които е препоръчително да не рискувате и да бъдете изключително внимателни във всяка сфера от живота, пише Edna.bg.

 

Първото нещо, което трябва да направите във всеки такъв ден, е да се отървете от негативните мисли, защото те като магнит привличат проблеми към себе си. Също така си струва да донесете любов на света, да се стремите към разбиране и доброта.

 

Ето кои са петте най-опасни дни през ноември:

 

10 ноември – Меркурий влиза в Скорпион
Меркурий в Скорпион се усеща много зле, което се отразява негативно на финансовия късмет на хората и способността им да намерят общ език. Това ще е време на кавги, конфликти, неприятности на работното място и у дома. Приятелите през такъв период могат да станат врагове и обратното. В този ден отрицателната енергия на Меркурий ще бъде най-мощна. На 11-и ситуацията ще се подобри, но не много. Като се има предвид, че 10 и 11 ноември са разгарът на работната седмица, може да възникнат много финансови проблеми.

 

13 ноември – петък 13-ти
Петък 13-ти по презумпция се счита за опасен и непредсказуем ден. В началото на седмицата Меркурий ще бъде негативен и ще трябва да си припомните всички неприятни суеверия, свързани с петък 13-ти. Опитайте се да не си създавате врагове в този ден – можете да се сблъскате с недоброжелатели или нещо по-лошо. Този ден лесно можем да наречем най-опасният петък за тази есен. На 13 октомври плановете могат да се объркат и да се появят нови страхове.

 

15 ноември – Новолуние в Скорпион
Новолунието обикновено не е опасно, но този път то ще бъде в Скорпион. Новолунието в този знак не се усеща като спокоен период. Астролозите отбелязват, че могат да се случат странни и непредвидени събития. По-добре да не правите дългосрочни планове и да се борите с импулсивността. На този ден е възможно предателство, много лъжи и измами, ревност и завист.

 

21 ноември – Венера влиза в Скорпион
На 21-ви Венера ще направи преход към знака на Скорпион, свързан с духовното начало, преживявания и носталгия. Венера ще изпита сериозен енергиен спад, който ще продължи дълго време, но 21-ви ще стане особено опасен ден, поради рязката промяна в енергията. На този ден много хора ще почувстват липса на сила, мотивация и интуиция.

 

30 ноември – лунно затъмнение
Това ще бъде непълно затъмнение в знака на Близнаци. На този ден се очакват големи проблеми в областта на любовта и общуването. Астролозите съветват да не клюкарствате, а също и да не обръщате внимание на провокациите. Опитайте се да запазите спокойствие в трудни ситуации. На 30 ноември фалшиви чувства и дисхармония ще управляват света. Информационните потоци ще бъдат силно отслабени, така че ще стане по-трудно да се разбере истината.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО