Любопитно

Не допускайте тези 9 неща в дома си – носят лоша енергия

Суеверните хора ще ви кажат, че почти всяко нещо носи лоша енергия, ако не се постави на правилното място или не в правилната стая у дома. Истината е, че човек вярва в суеверия толкова, колкото си позволи, затова и не бива да прекалява.

 

Днес ще ви подскажем кои предмети у дома може би отнемат от добрата енергия и уюта вкъщи. Ето кои са те:

 

1. Сиви или черни завеси
Тъмните завеси на прозорците се смята, че отнемат от „светлината“ на дома и от хубавите емоции и преживявания. Можете да смените завесите си с по-ярки цветове, които да освежат интериора ви и допринесат за хубавата енергия вкъщи.

 

2. Старо огледало
Старите огледала, които са ползвани от бабите ни например, се смята, че не е добре да продължават да се използват. Суеверията казват, че много хора се се оглеждали в тях и те са поели както положителната, така и отрицателната им енергия.

 

3. Скъсани дрехи
Всеки от нас има в гардероба си някоя дреха, която отдавна чака да бъде занесена на шивач. Не отлагайте, защото старите и скъсани дрехи носят лош късмет по отношение на финансовите възможности на семейството.

 

4. Чужди вещи
Ако някой ваш гост си е забравил негова вещ, не бива да я държите дълго в дома си. Смята се, че така си разменяте енергиите с другия човек и поемате както доброто, така и негативното от живота му.

 

5. Празно портмоне
Всеки един от нас има старо портмоне, което вероятно му е свидно да изхвърли и го пази за някога, когато ще му потрябва отново. Сложете няколко монети вътре, за да не стои празно, в противен случай може да донесе лош късмет по отношение на парите в дома.

 

6. Счупен стол
Казват, че стол, който е счупен и се клати носи лоша енергия, защото се свърза с несигурен живот. Поправете стола или се отървете от него, за да повишите положителната енергия вкъщи.

 

7. Неизхвърлен пепелник
Пушачите често имат навика да препълнят пепелника и чак тогава да се отърват от фасовете вътре. Изчиствайте го редовно и не оставяйте изгорели фасове в дома си за дълго време, защото суеверните хора ще ви кажат, че така оставяте проблемите си нерешени.

 

8. Изсъхнало растение
Изсъхналите растения се смята, че изпиват положителната енергия в дома и затова не е добре да имате такива растения. Изхвърляйте ги още, когато вече виждате, че няма да успеете да си запазите в свеж вид.

 

9. Празен шкаф
Чисто празните шкафове са символ на недоимък, затова не оставяйте празни чекмеджета или шкафове. Винаги слагайте поне по един предмет в тях.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Голямата ЛЪЖА на всяка зодия

Подобни статии

Back to top button