Никога не приемайте тези подаръци – носят ЛОШ КЪСМЕТ
снимка: Pixabay

Никога не приемайте тези подаръци – носят ЛОШ КЪСМЕТ

Съществуват няколко предмета, които в никакъв случай не бива да приемате като подарък от ваши близки, приятели, роднини, колеги. Те ще ви донесат лош късмет и дори няма да се усетите откъде ви е дошло, пише Actualno.com.

 

Според народните поверия има подаръци, които не бива да приемаме, колкото и да ни е трудно да ги откажем. Разберете кои са те: • Портфейл Когато ви подаряват портфейл, уверете се, че вътре в него има поставена банкнота. Ако липсва такава, то рискувате, след като го приемете, да се сбогувате с паричния си късмет.

 

Ако обаче има поставена паричка, дори и стотинка, няма проблем да го приемете и да се зарадвате от сърце на милия жест.

 

Не забравяйте обаче и вие да дадете някаква пара на човека, който ви го подарява. По този начин си го откупвате.

 

• Перли
Всяка жена си мечтае да получи подобен подарък от своя любим, но трябва да знаете, че той не винаги носи късмет и радост. Перлите, независимо, че са изключително скъпи, са в състояние да ви донесат тревоги, беди и болести. Не рискувайте семейното си благо, а ги откажете.

 

• Нож
Всички остри предмети е по-добре сами да си ги набавяте, в това число са ножове, ножици и други. Счита се, че те са носители на много отрицателна енергия. Ако се чувствате неудобно да ги откажете, дайте някаква пара на човека, който ви ги подарява, за да ги откупите.

 

• Часовник
Часовниковите стрелки отмерват времето. Това го знае всеки. Часовниците обаче могат да изостават или да спират изцяло. Това бива свързвано с края на щастливия живот. Дайте символична сума на човека, който иска да ви зарадва с такъв подарък, за да ви е мирно и спокойно на душата.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО