БългарияНа ФокусПоследни новини

Николай Марков, лидер на „Величие“: Враговете на свободната република ще ни наричат „Ваши Величества“

Регистрирана едва на 25 юли 2023 г., ютюб партията “Величие” ще има парламентарна група в НС. Формацията вкарва 13 депутати в парламента, като един от тях идва от вота зад граница. Анализатори определят партията като новото ГМО, чиито успех на вота е пропуснат от социолозите, защото кампанията на “Величие” е водена единствено през интернет платформи.

 Месеци преди изборите създателите на “Величие” подп. Николай Марков и Ивелин Михайлов коментираха целите и приоритетите на партията си. Сред тях са “промени ефективно на организацията на обществото”. Започвали създаването на “нелидерска мрежова организация, която има за цел да помага за професионалното развитие на хора в различни области.” Създаването на подобна структура е било “феноменално не само за България”, заяви лидерът на “Величие” подп. Николай Марков. Той изтъкна, че “създаването на тази школа ще позволи да се планира за следващия век и да се изгради гражданско общество с висока култура и гордо вдигната глава.” Подп. Марков отбеляза, че биха давали подкрепа “за определени тематични неща”, но няма да бъдат аналог на “Възраждане”.

“Имаме информация от всяка точка на света чрез изградената световна мрежа от достойни българи. Някои от тях са видими, другите – нелегални! Нашата организация изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината. Не само българи. Всеки опит за пробив в системата ще се неутрализира веднага. Воюваме за България с нулева толерантност към враговете на Родината. Поставили сме опитни агенти във всички горещи точки, включително в държавните институции.

И до врага.” Това е един от постовете във фейсбук на подп. Николай Марков от “Величие”. Престъпниците приключват”, пише още Марков. Благодари и на турските избиратели: “Ние знаем как се прави. Благодаря на българските турци, че чуха гласа ни и бойкотираха ДПС. Такова нещо не се е случвало в новата политическа история на страната. Бойкотът се случи в България и в Турция! Предстои да падат партийни глави. И точно така трябва да се случи, защото някои прекалиха. Много. Български турци, браво! Заедно сме.”

Към края на изборния ден обяви: “След три часа враговете на свободната република ще ни наричат “Ваши Величества”! Обещах Ви го.”

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

При 99% обработени протоколи – ГЕРБ печели с 24%, ДПС са втори със 17%, ПП-ДБ остават трети с 14%, Величие влиза

Подобни статии

Back to top button