БългарияПоследни новини

Нови рокади в МВР

Със заповед на министър-председателя Стефан Янев на длъжността заместник-министър на вътрешните работи в МВР са назначени Емил Ганчев, Енчо Мирчев и Венцислав Катинов.

 

От длъжността заместник-министър на вътрешните работи са освободени Милко Бернер, Стефан Балабанов и Михаил Златанов.

 

Емил Ганчев е заемал длъжността заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. След този период, до началото на 2020 година е заместник-директор на Бюрото по защита при главния прокурор.

 

От юни 2020 година досега е служител в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Завършил е Висшия институт при МВР със специалност „Право“.

 

Венцислав Катинов е заемал поста заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. В периода 2014-2015 г. е директор на Областната дирекция на МВР в Плевен.

 

Има висше икономическо образование, завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“-Свищов. Енчо Мирчев е дългогодишен служител в системата на МВР. В периода от ноември 2017 година до септември 2018 година е ръководител на Инспекторат НЗОК. Завършил е Военната академия „Г.С. Раковски“, притежава също така образователно-квалификационна степен „магистър“ от ВНВУ „Васил Левски“-Велико Търново по специалност „Свързочни войски – инженер по комуникациите“.

 

Само на 41 години почина Миро от „Биг Брадър“

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button