BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Някои излизат извън контрол, съвет за друг – не се доверявайте на нови познати, а трети да внимават в картинката

Хороскоп за 9 юли 2024г.

 

Овен
Днес не се доверявайте прекалено на хората, с които се запознавате – не всеки, който ви привлича неудържимо, ще ви желае доброто. Не се поддавайте на нечий чар, без да сте сигурни с кого си имате работа. Рискът от прояви на насилие ще е повишен, така че избягвайте агресивните хора и опасните ситуации.

 

Телец
Днес обстановката в службата ще стане напрегната – може да бъдете принудени да направите нещо, което не искате, или да срещнете съпротива от висшестоящ. Каквото и да се случва, пробвайте да решите проблема с разговор и не се настройвайте агресивно. През днешния ден може би няма да е най-удачно да прилагате директен подход.

 

Близнаци
Ако днес се безпокоите за нещо, говорете с приятел или най-добре с човека, който е предизвикал притесненията ви. Разговорът може да ви даде яснота и да ви покаже дали сте на прав път. Не слагайте бариери между себе си и другия човек, а му позволете да разбере как се чувствате.

Това са четирите зодии, които са най-добрите любовници

Рак
Днес общуването с близки хора и роднини ще ви доставя удоволствие, а е възможно и да научите добри новини, свързани с член на семейството. Ако имате желание да се сдобиете с нещо ново, за да си осигурите малко повече комфорт у дома, удовлетворете го – ще направите добра покупка.

 

Лъв
Днес поведението на половинката ви или на друг близък човек лесно ще ви извади от контрол. Повечето от вас ще реагирате или нападателно, или отбранително, а по-смелите може да споделите неща, които досега са таили в себе си. Ще сте силно раними, така че, ако хората до вас не ви утешават, опитайте се да го направите сами – например, като се отдадете на приятно занимание.

 

Дева
Днес по всяка вероятност ще ви занимават практични въпроси – свързани с финанси, рутинни задачи или с организацията на работата. Обърнете внимание на здравето си – ако не се чувствате добре или емоционално сте изтощени, не се насилвайте да живеете на пълни обороти, тъй като резултатите няма да ви харесат.

Повтаряйте тези 10 думи, за да привлечете щастие и късмет в живота си

Везни
Днес работата ще ви спори – затова бъдете по-дейни: каквото и да подхванете, има голяма вероятност да постигнете подобрение в някаква област. В личния си живот ще сте по-емоционални и ще имате нужда близките ви да одобряват това, което правите.

 

Скорпион
Ако днес трябва да водите разговор, то вероятно няма да ви е лесно и ще трябва да проявите голямо търпение – и към себе си, и към събеседника си. Това обаче не означава да се отказвате. И ако у вас се породи чувство, че е дошъл моментът да признаете или да обсъдите нещо с близък човек, направете го.

 

Стрелец
Днешният ден е особено благоприятен да се впуснете в нови проекти и нови инициативи в професионалната област – ако сте замислили такива, бъдете по-смели и поемайте премерени рискове. Оглеждайте се и за нови възможности да подобрите нещо, което вече сте създали, да разширите бизнеса си или да установите нови контакти.

 

ФАТАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ: Тези зодии са свързани неудържимо

Козирог
Днес бъдете по-адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът/партньорката да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо. Ако започнете да се ядосвате и да изисквате нещата да се случват както вие сте си решили, ще си докарате още по-голямо напрежение.

 

Водолей
Твърде вероятно е днес обстановката вкъщи да стане по-напрегната. За да не се стига до сериозен спор, давайте по-голяма свобода на близките си и не се сърдете, ако те не споделят вашите възгледи. Всеки опит да контролирате околните ще се окаже обречен на неуспех и ще отприщи сериозна съпротива.

 

Риби
Днес отношенията с колегите или с подчинените ви ще станат по-сложни – възможно е да се превърнете в обект на нечии манипулации, някой да говори зад гърба ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, но все пак си имайте едно наум.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Това са знаците на Вселената, които не виждате

Подобни статии

Back to top button