You are currently viewing „Няма връщане назад“: Мачът Пулев-Джошуа ще бъде на 12 декември
снимка: Скрийншот Фейсбук/ Kubrat Pulev

„Няма връщане назад“: Мачът Пулев-Джошуа ще бъде на 12 декември

Обявиха официалната дата на дългоочаквания боксов двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Многократно отлагана заради пандемията, срещата ще се проведе на 12 декември.

 

„Моментът настъпи! Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа на 12-и декември тази година в дългоочакван мач за световната титла по бокс в тежка категория.

 

Срещата между българина, който от две години и половина е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) и британеца, който понастоящем е световен шампион, ще се проведе в Лондон.

 

Датата и мястото на събитието вече са окончателни и не подлежат на промяна, а двете страни сложиха подписите си под официалния договор.

 

Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа първоначално трябваше да се състои през юни, впоследствие, заради пандемията от коронавирус, бе изместен за юли. Тежката обстановка в Англия и хилядите заразени обаче го отложиха за неопределено време.12-и декември, Лондон!

 

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа!

 

Нека по-добрият победи“, гласи новината в официалния сайт на Кобрата.

 

А във Фейсбук боксьорът написа:

 

„Вече няма връщане назад, няма отлагане, няма изместване! Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа! Датата е 12-и декември, а мястото е Лондон! И нека по-добрият победи!“

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК