You are currently viewing „Нямам сестра“: Миню Стайков отрече да е сниман в клип с изтезания в затвора
кадър: бТВ

„Нямам сестра“: Миню Стайков отрече да е сниман в клип с изтезания в затвора

„Нямам сестра“. тези думи повтори няколко пъти пред журналисти подсъдимият бизнесмен Миню Стайков. Така той отрече твърденията, че е сниман в клип, на който се вижда ка издевателстват над него в ареста. 

 

За подобен клип съобщи пред Комисията по ревизията в парламента бизнесменът Светослав Илчовски, който обвини управлението на ГЕРБ в корупция. По думите на зърнопроизводителя клипът целял да му покаже какво може да се случи с всеки, който не съдейства на правилните хора. 

 

Запитан кой е човекът, за когото говори Илчовски, Миню Стайков препоръча на медиите да намерят клипа с думите: „Ако сте достатъчно умни, ще се сетите“.

 

Запитан дали знае за наличие на подобно видео без значение кой е на кадрите, Стайков отрече да е запознат. „Гледам телевизия“, отвърна той.

 

Адвокатът на Миню Стайков – Анна Попова, коментира, че Илчовски е визирал периода 2017 г. Тя обаче обясни, че Стайков е задържан в ареста през септември 2018 г.

 

„Доколкото разбрах, г-н Илчовски говори за 2017 г., а моят клиент е бил задържан през септември 2018 г.“, уточни юристката.

 

Миню Стайков е подсъдим в Специализирания съд във връзка със злоупотреби с евросредства и данъчни престъпления.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК