Последни новинихороскоп

Обещания- бремето, което ще преследва три от зодиите днес

Хороскоп за 11 юли 2019 г. 

Овен 

Днес не давайте напразни обещания, най-вече на себе си. Имате големи очаквания и загубата им би ви се отразила зле. Днес желанието ви за изява ще бъде много силно и по всяка вероятност ще успеете да постигнете желаното – без значение дали изнасяте презентация в работата или искате да омаяте някого с чара си. Ако сте човек на изкуството, презентирайте какво сте създали и търсете съмишленици.

Телец

Това е ден, в който да не се боите от промяната. Може да изпитвате някои страхове, но времето ще покаже, че те са били напразни. Днес колкото повече се забавлявате и споделяте преживяванията си с близки и приятели, толкова по-добре ще се чувствате. Разговорите с околните ще ви подействат стимулиращо, така че не стойте сами и търсете компания – и вкъщи, и на работа.

Близнаци

Потърсете утеха в добре познати дейности. Много вероятно е да сте се объркали за сериозността на нещата и изобщо да не е нужно да се притеснявате. Днес каквото и да се случва, разчитайте на способността си да говорите и да убеждавате. Комуникацията с околните ще бъде особено приятна, покани за срещи няма да ви липсват, а нищо чудно и телефонът ви да звъни по-честичко от обикновено.

Рак

През този ден може да загубите представа за времето. Продължавайте в обичайния ви ритъм и всичко ще е повече от добре.Днес може да очаквате положително развитие по въпроси, свързани с пари и собственост – ще получите нужната подкрепа, стига и вие да се стремите към взаимен интерес и сътрудничество. Ако смятате, че даден проблем може да се реши с разговор, осмелете се да го проведете – да си мълчите няма да помогне.

Лъв

Този четвъртък може да ви доскучае, това вероятно е признак за необходимостта от промяна – по-голяма, отколкото си представяте. Днес заложете на съвместните начинания – както когато става дума за дейности за свободното време, така и за работни проекти. Колкото по-компромисни сте и колкото по-добре се разбирате с хората около вас, толкова по-добре ще се развива всичко. Общуването с приятели ще ви се отрази добре.

Дева

Днес не оставайте длъжни никому. Ако ви похвалят – върнете два пъти повече хубави думи, ако ви критикуват – просто се усмихнете загадъчно. Днешният ден е чудесен за всякакви дейности и прояви, в които се изисква повече общуване, а също така и за интелектуална работа. Не започвайте нови неща – концентрирайте се върху текущите задачи и довършете каквото можете. Възможно е да посетите някакво интересно събитие.

Везни

Очаква ви един хармоничен ден – ще бъдете в добро настроение, ще привличате вниманието на околните и ще общувате с лекота. Ако трябва да подписвате договор или да поемете някакъв делови ангажимент, направете го спокойно – условията ще бъдат във ваша полза.

Скорпион

Това е ден, в който мнението ви трябва да е независимо. Интуицията ви няма как да ви излъже, ако ще целият свят да мисли обратното. Постиженията ще зависят не само от смелостта да се изявите и да покажете какво можете, но и от способността да общувате и да си сътрудничите с други хора – ако се затворите в себе си или започнете да се инатите, нищо чудно да пропуснете някоя добра възможност.

Стрелец

Потърсете отговора на въпросите ви в примера на другите. Положителния опит може да ви даде много повече, отколкото очаквате. Днес комуникацията с хората около вас ще бъде доста активна, но за съжаление има и известен риск от неразбирателство. Ако не сте сигурни за нещо, по-добре питайте, вместо да си правите сами изводи. Бъдете по-внимателни при пътуване, тъй като са възможни изненади.

Козирог

През този ден не търсете виновници за вашите неуспехи. Вероятно сте направили някои пропуски, които дори не сте забелязали. Днешният ден ще бъде доста благоприятен що се отнася до въпроси, свързани с пари, собственост и бизнес взаимоотношения. Тенденцията ще бъде към стабилизация и нищо чудно да успеете да финализирате някои начинания, върху които сте работили дълго време.

Водолей

Днес не се лакомете прекалено, особено ако става въпрос за вещи. Всичко се чупи, човешките отношения също, но по-трудно. Не бягайте от разговор, който искате да проведете, само защото си мислите, че диалогът ще бъде труден или защото се притеснявате какво ще се случи. Да, вероятно няма да бъде лесно, но точно сега имате шанс да си изясните някои неща и да се разберете с въпросния човек.

Риби

Този четвъртък е много вероятно да получите добра новина. Тя може да ви дойде в повече, но не се оставяйте да ви преследват нездрави съмнения.  Има голяма вероятност нещата да се случват така, както искате, но трябва да бъдете верни на себе си. Ако имате някакво желание, водете се от него и не се страхувайте да го споделите или изразите. Тези от вас, които се занимават с творческа работа, ще получат заслужено признание.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

20 факта за рибите, които ще ви помогнат да ги разберете

Подобни статии

Back to top button