ЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Обявиха Сила Тюркоглу за най-красива жена за 2023 година

Актрисата Сила Тюркоглу бе обявена за най-красива жена за 2023 гдоина от списание „The Netizens Report“. Това се случи след анкета, в която гласуваха хора от цял свят.

Тюркоглу победи много от известните актристи и модели по света като например Зендая, Джижди Хадид, Ким Кардашиян и Кендъл Дженър. Освен актриса, тя има и успехи в бизнеса със своя линия дрехи и козметични продукти. 

Сила е родена на 18 април 1999 г. в Измир. Завършва средното си образование в анадолската гимназия, където посещава театралния клуб и участва в различни пиеси. „Чувството да излезеш на сцената и да чуеш аплодисментите е невероятно. Това ме провокира да се захвана професионално с актьорството“, разказва турсаката звезда.

Дебютира през 2018 г. в сериала „Не плачи, мамо“, където е забелязана от режисьора на „Клетвата“. Той й предлага да играе Суна – красивата дъщеря на семейство Тархун – момиче с увреждания, което се нуждае от грижи. Ролята не е никак лесна, но Сила се справя отлично и печели световна слава. В момента младата жена е изцяло потопена в актьорската си кариера и все още не е срещнала своя партньор в живота. Тя много обича животните. Обожава вкусната храна и винаги когато има свободно време, пътува. С удоволствие харчи пари за козметични продукти.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Големите петъчни пари ще докарат тези зодии до истинска еуфория!

Подобни статии

Back to top button