ЛюбопитноПоследни новинихороскоп

Опасно е да спорите с тези зодии. Не го правете.

Някои хора наистина стават опасни, когато спорите. Астролозите разкриха кои са най-раздразнителните знаци в зодиака. В сравнение с останалите знаци, те са доста по-бурни и импулсивни.

 

Лъв
Ако провокирате по някакъв начин Лъва, последиците може да са непредсказуеми. Разгневените Лъвове са любители на „сладкото отмъщение“. Те са способни да ви накажат по всички възможни начини. Вярно е, че това тяхно качество има и положителна страна – Лъвовете не задържат недоволство в себе си.

ХОРОСКОП: Не бързайте да се радвате на успеха, някой може да ви предаде днес

Овен
За дамите от този знак е характерна прекомерната емоционалност. Наранената им гордост ще стане причина да изпитате на собствен гръб техния гняв. Мъжете от зодия Овен са невероятно ревниви и раздразнителни. Ако нараните гордостта им, ще съжалявате.

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Тези зодии ще е имат много пари този месец

Скорпион
Скорпионите са изключително опасни и агресивни. Те не се спират пред нищо по пътя към победата. Представителите на този знак са способни да ви накарат горчиво да се разкайте за това, което сте им причинили. Не ги провокирайте!

Късмет подарък от съдбата в четвъртък носи щастие на всяка зодия

Стрелец
В ожесточената борба за надмощие Стрелците могат да проявят агресия, за да задоволят егото си. Зад тях се крие тиранин, който не търпи възражения. Понякога цялата тази енергия ги тласка към творчески растеж.

 

Риби
Привидно спокойните Риби бързо могат да се превърнат в заплаха за вас. Те не толерират възражения, несправедливост и небрежност. Мъжете Риби са способни на крайности. Но понякога това им помага да реализират професионалните си амбиции.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Голямата любов влиза в живота на тези 4 зодии през пролетта

Подобни статии

Back to top button