You are currently viewing Още един депутат напусна БСП, друг е с коронавирус
снимка: Flashnews

Още един депутат напусна БСП, друг е с коронавирус

Параолимпиецът Михаил Христов стана осмият за този месец народен представител от БСП, който напусна парламентарната група на партията. Причината, която той изтъкна за решението си е „липса на колективност и неприемане на начина на работа“. 

 

Напускането му бе гласувано днес, но той няма да си тръгне от парламента, а ще остане независим депутат.

 

Михаил Христов бе избран за народен представител от 25-ти Многомандатен избирателен район – София като част от гражданската квота на БСП. Днес той бе освободен и като член на комисиите по труда и социална политика и по въпросите на децата, младежта и спорта.

 

ОЩЕ ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ БСП С КОРОНАВИРУС

 

Народният представител от „БСП за България“ Анна Славова е дала положителна проба за коронавирус, съобщи самата тя със съобщение във Фейсбук профила си.

 

„Дойде време и за моя пост… Скъпи, приятели, днес и аз излязох с положителен резултат за COVID-19. Съжалявам за неудобството, което причинявам на всички, контактували със семейството ми! Желая ви да бъдете здрави!“, е написала Анна Славова.

 

„Пазете се, носете маски и спазвайте трите Д-та! Бъдете отговорни към себе си и към околните! Дължим го на лекари и учители, които се подлагат на риск всеки ден за нас!“, пише още народният представител от левицата.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК