BulletinБългарияНа ФокусПоследни новини

Мъжът, анатемосал Зеленски напада Борис Бонев, обвини го в интимни връзки с мъже и Сорос

Атанас Стефанов, който се прочу след като скочи на улицата да анатемоса президента на Украйна Володимир Зеленски при посещението му в София, излезе с нова изява в социалните мрежи – този път срещу председателят на „Спаси София“ Борис Бонев.

Този път Стефанов, който представя себе си като „Иподякон Атанас Стефанов“, отива при Бонев по време на предизборната кампания в София и започва да го разпитва за интимните му връзки с мъже, както и за познантството му с Александър Сорос, който наскоро наследи мрежата от НПО-та от баща си. 

Стефанов имаше и друга изява през последния месец, при която пожела да влезе в Министерски съвет и също така с багер да бъдат съборени сградите на Английското и Американското посолство.

Стефанов засича Бонев в центъра на София, вероятно на бул. „Витоша“ и започва да го пита за връзките му с Александър Сорос. Наследникът на Джордж Сорос е новият началник на НПО-то „Отворено общество“, което финансира либерални каузи в цял свят с богатство от около 23 млрд. долара. Според Стефанов, Сорос-младши живее в Република Северна Македония, а Бонев се е срещал с него именно там. 

Александър Сорос е посещавал Северна Македония преди около година, когато се срещна с премиера Ковачевски и обеща своята подкрепа за членството им в Европейския съюз, но няма данни да има постоянно жилище там.

Стефанов също така обвинява Бонев, че е „хомосексуалист“ и, че такъв човек не би могъл да бъде никога кмет на София. Той смята, че такъв човек като Бонев няма място в „църквата“ макар да не пояснява за коя църква говори – според информация, когато „анатемоса“ кортежа на Зеленски, Стефанов е изключен от православната църква.

Хората около Бонев се втурват да го защитават, като разпитват за църквата и заявяват, че тази църква, която го изключва, няма право да се държи така с ЛГБТИ хората.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Денков се извини за „терористи“ и обеща още 63 млн. лева за земеделците

Подобни статии

Back to top button