БългарияПоследни новини

Откриха останките на разчленена жена, до тях – куфар с коса

Човешки останки на убита и разчленена жена откриха разследващи в радомирско, съобщи тази сутрин Struma.bg. А по информация на Dir.bg до тях е намерен и куфар с човешка коса. 

 

„Открити са череп и кости на повърхността на земята. До тях е имало и куфар с коса. Работата по случая продължава“, обясниха от прокуратурата в Перник.

 

Предполага се, че останките са на изчезналата през месец януари Антония Гервазиева Венциславова.

 

„Работи се по случая във връзка с изчезналата Антония Гервазиева Венциславова. Взети са проби и ДНК материал, за да се направи сравнителен анализ“, добавиха от държавното обвинение.

 

Антония, на 30-години, от радомирското село Копаница е в неизвестност от 7 януари тази година.

 

По неофициална информация Антония била удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Любомир признал за ужасното престъпление пред баща си и двамата решили да скрият трупа.

 

„Към момента е образувано досъдебно производство за отвличане, по което се работи. Във връзка с проведените действия до момента е установено, че лицето, с когото Антония е живяла, е напуснало страната преди време. Ако ДНК пробите докажат, че става въпрос за изчезналата жена, вече ще се води разследване за убийство“, допълниха от прокуратурата.

 

Има информация, че бащата на предполагаемия извършител на престъплението е признал пред полицията къде е закопана жертвата.

 

Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, но започнал да взима наркотици. До момента не е известно да е проявявал агресия. 

 

Четирима българи остават в испански арест заради изнасилване на момиче

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button