БългарияПоследни новини

Откритите разчленени човешки останки и куфар с коса край Радомир са на изчезналата Антония

Прокуратурата в Перник потвърди, че откритите край Радомир човешки останки са на 30-годишната Антония Венциславова.

 

„Потвърдено е, че костите са нейни. От косата не е извлечен материал, защото луковиците липсват“, съобщиха от прокуратурата, цитирани от Дир.бг

 

ДНК експертизите по случая са доказали, че костите, открити в куфар в района на село Николаево, са на изчезналата жена, съобщи bTV. Преди дни майката на Антония разказа, че криминалистите са взели проби от нея, за да ги сравнят с откритите останки.

 

Части от трупа на жената бяха открити скоро в Радомирско – череп и кости. Също така на мястото бе намерен и куфар с коса.

 

Младата жена е видяна за последно на Ивановден в заведение в Радомир, а след това следите й се губят. Тя живеела от няколко години с приятеля си Любомир, а двамата имали проблемни отношения, твърдят близките на Антония.

 

Предстои разследващите да изяснят как и кога е настъпила смъртта на младата жена. Към момента има образувано досъдебно производство за отвличане.

 

По-рано от прокуратурата заявиха, че ако ДНК пробите докажат, че става въпрос за изчезналата жена, вече ще се води разследване за убийство.

 

По неофициална информация се предполага, че нейният приятел я е убил, а след това разчленил в опит да прикрие следите си. Той е напуснал България, а тайната си споделил единствено на баща си. 

 

Именно той пък става източникът, който води полицията до останките на Антония. 

 

„Приятелят й, с когото е живяла на семейни начала, е обявен за издирване“, казаха още от прокуратурата.

 

ДРАСТИЧЕН СКОК: Над 2200 новозаразени, рекорд и при починалите

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button