You are currently viewing Овните и тяхната тъмна страна

Овните и тяхната тъмна страна

Чудите ли се колко ужасен може да бъде един Овен? Наистина много. Овенът е кардинален огнен знак, който по традиция се появява в списъка със зодиакалните знаци с трудни характери.

 

 

Овните са невероятно амбициозни, те са пионери в много отношения и обичат предизвикателствата. Освен това неслучайно Овенът е първият знак в зодиака. Той тегли останалите зодии като ракета, която лети и изгаря бързо. Овните винаги поемат водещата роля, когато им се удаде възможност.

 

Разбира се, негативни черти има във всеки и в никакъв случай това не означава непременно, че те са лоши. Всичко зависи от гледната точка.

 

И все пак, всяка зодия има своите тъмни дълбини. Ето коя е тъмната страна на Овена:

1. Той е сприхав.

Би било мъдро от ваша страна да не дразните Овена, защото ще го ядосате. Гневът им в много случаи е пагубен. Те бързо палят фитила, често заради тривиални неща. Но пък бързо им минава. Дори когато не очаквате, те сякаш внезапно експлодират в ярост. Стават нападателни. Някои Овни дори обичат нарочно да търсят повод да се скарат.

2. Той е нетърпелив.

Овенът обича всичко да се случва веднага, колкото се може по-бързо. Той не обича да чака в никакъв случай. Ето защо много често ще видите Овните да карат спортни коли, да шофират бързо, да практикуват екстремни спортове с елемент на риск, да скачат с парашут. Те просто обожават адреналина.

 

3. Той е похотлив.

 

Сексуалността на Овена е много изявена. Той има изключително високо либидо. Понякога е склонен да минава границите на публични места. Овните обичат да са движеща сила във връзките си. Те диктуват положението, те командват, всичко трябва да се случва по тяхно желание.

 

Овните могат да са и твърде обсебващи. Често се държат с половинките си сякаш ги притежават. Овенът може да започне връзка така бързо, както и да я прекрати.

4. Той обича да е най-добрият.

Овните са прекрасни пожарникари, но не защото обичат да спасяват някого, а защото искат да са най-добрите, най-харесваните, истински герои. Това ги кара да се чувстват сякаш летят в облаците. Овенът не се захваща с нещо, ако не е сигурен, че ще е номер едно. Винаги се стреми към лидерство, към перфектност, към изящество.

Ако искате да накарате Овен да направи нещо, поднесете го под формата на предизвикателство и ще видите какъв ентусиазъм извира от този зодиакален знак. В много случаи всъщност в това няма нищо лошо. Даже може да се причисли към позитивните черти, стига Овенът да не минава границите, което му е в кръвта.

Източник: az-jenata.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО