Първо новолуние през 2021 г.: Очакват ни неизбежни промени
снимка: Pixabay

Първо новолуние през 2021 г.: Очакват ни неизбежни промени

Това е първото новолуние за 2021-ва година, така че периодът е невероятен за определяне на намеренията и желанията ни за предстоящата година.

 

Новолунието обаче привлича Плутон – планета, известна със своята мощна и преобразуваща енергия, което означава, че ще трябва да преодолеем ревността си, борбата за власт и най-дълбоките си страхове, преди да можем да продължим напред към развитие. Така че пропуснете драмата – освободете, възстановете и се обновете под това Новолуние, пише Edna.bg.

 

Ето и какво да очаква всяка зодия от Новолунието в Козирог:

 

ОВЕН

Просто в момента не се чувствате като обичайното си приказно аз. На работното място се случват много промени и ви карат да се чувствате несигурни в посоката, в която ще поеме кариерата ви тази година. Не се стресирайте. Оставете нещата да текат напред. Ще намерите своя път.

 

ТЕЛЕЦ

Въпреки че в момента не можете да си съберете багажа и да пътувате, можете да отделите малко място за почивка вкъщи. Вместо да се наслаждавате на плажа, релаксирайте в хола си с дайкири в едната ръка и романтичен роман в другата.

 

БЛИЗНАЦИ

Време е да поемете контрола! По-голямата част от времето сте невъзмутими и вървите по течението. Но не и сега. За първи път от дълго време отстоявате възгледите си, вместо да оставяте хората да ви стъпкват. Бъдете свирепи! Ще се справите!

 

РАК

Преди да решите да се откажете от връзката си, опитайте се да разберете защо чувствата ви са толкова интензивни. Истината е, че давате твърде много енергия на хора, които не ви отвръщат със същото. Не се сърдете, просто спрете да им давате 100% от себе си.

 

ЛЪВ

Не е задължително да конфронтирате с колеги, с които сте имали проблеми, така че е време да се откажете от киселите си чувства. Продължете напред с колегите си и оставете миналото зад себе си.

 

ДЕВА

За вас е необичайно да имате нуждата от одобрението на другите, но ето че ви се случва сега. Вместо да реагирате, когато искате внимание, се заемете с друга дейнос. В ситуации като тази е най-добре да не раздавате силата си.

 

ВЕЗНИ

Нещата, които са ви карали да се чувствате сигурни и защитени в миналото, просто вече не работят. Това е така, защото основата ви се изменя и виждате пукнатините. Сега, когато разбирате какво трябва да се промени, трябва да свършите тази работа.

 

СКОРПИОН

Пораснали сте, Скорпиони! Когато чуете новини, които биха ви накарали да ревнувате преди, сега всъщност се радвате да видите, че другите се справят добре. През изминалата година направихте промяна на 180⁰ и сега това се вижда.

 

СТРЕЛЕЦ

Разточителните ви навици ви застигат. Но можете да обърнете ситуацията в своя полза, като изберете да не прекалявате. Вместо да поръчвате храна всеки път, опитайте да си купувате продукти. Малки ходове като този ще ви помогнат да спестите.

 

КОЗИРОГ

Това е вашето време, за да засияете, но се страхувате да се изявите и да изкажете мислите си. Не живейте в страх! В момента, в който смачкате съмненията си, вие ще продължите напред по пътя си към растежа. Доверете се на своята сила!

 

ВОДОЛЕЙ

Приемате нова философия за живота. Вместо да се стресирате за всичко, вие измисляте нови начини да контролирате своите разочарования. Изберете с какво искате и имате нужда да се справите. Другите неща ще отпаднат.

 

РИБИ

Не стойте просто на едно място, оставяйки живота да ви отмине, особено що се отнася до кариерата ви. Време е да предприемете действия. Актуализирайте LinkedIn и CV-то си, кандидатствайте за нови работни места и се свържете с хора, които работят във вашия бранш. Може да намерите някои обещаващи възможности.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО